Emma Barremyr

FRUKOSTPORR!

God morgon mina vänner ♥

Hoppas att ni haft en fin helg och fått en härlig start på måndagen och den nya veckan!

Här på bloggen tycker jag vi kör igång veckan med lite FRUKOSTPORR i form av härliga bilder från vår lördagsfrukost i helgen! Mamma och pappa sov ju över här från fredag till lördag, så jag och Pelle tassade upp tidigt på lördagsmorgonen och dukade upp alla våra frukostfavoriter på köksbordet och väckte sedan mina söta päron som fick vakna till och komma upp till vårt underbara lilla frukostbord.

Åh, vad jag älskar att få starta dagen på det här sättet! En liten, men ack så ljuvlig frukostbuffé med massa godheter i världens bästa sällskap! Det ni, det kan jag lova var en riktigt bra uppladdning inför en heldag på Boda Borg.

På fredagen hade jag bakat mitt favoritknäckebröd och gjort kokos- och jordnötsmuffins (recept längre ner) som dukades upp tillsammans med bovetetekakor, kokta ägg, kaviar, rökt vildsvinsbog, prästost, chevré, smör, marmelad, klyftad apelsin, kaffe och mjölk.

Vilken underbar och smarrig start på lördagen, hihi ♥

 

IMG_0206 IMG_0208 IMG_0211 IMG_0209

 

Kokos- och jordnötsmuffins:

 • 1 stor mosad banan
 • 1 ägg
 • 1/2 dl kokosmjölk
 • 1 dl havregryn
 • 2 msk jordnötssmör
 • 1 msk kokosmjöl
 • 1 krm vaniljpulver
 • 1 nypa salt

Blanda ihop alla ingredienser och häll upp i sex små muffinsformar (jag använde silikon). Micra på högsta effekt i 3 minuter och låt svalna.

 

IMG_0214 IMG_0215 IMG_0216 IMG_0218 IMG_0221 IMG_0222 IMG_0224

 

Aaaaaaah, vad gott!!!!!

Ett tips – ni bara MÅSTE testa det där knäckebrödet med chevré och jordgubbsmarmelad, det är en UNDERBAR kombo!!!

 

Vill passa på att tacka för alla kommentarer ni skrivit i helgen! Jag uppskattar alla tips ni kommer med, och dessutom är det så otroligt fint att få läsa era tankar om bloggen, det värmer jättemycket och gör mig så otroligt glad!

TACK snälla ni ♥

 

Ha en riktigt fin måndag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

   Ja visst är den kombinationen magiskt!!! Testa på fröknäcke – det är mitt nya beroende, hehe 😀 Desamma sötnos! KRAM

  1. Emma

   Hej Ellen! Jag förstår det 🙂 Tyvärr skulle det bli otroligt tråkigt med dessa inlägg för det senaste året har jag inte varierat mig så mycket! Blir mest smörgås eller mugcakes för tillfället och det blir lite tråkigt att blogga om varje dag 🙂 Men de kanske kommer tillbaka en dag när jag får lust att variera mig mer 🙂

stats