Emma Barremyr

Veckans matsedel – en favoritvecka!

Hej vänner ♥

 

Den här veckan är lite speciell och vi har ingen direkt matplanering som vi brukar ha!

Idag kommer två av Pelles bästa kompisar hit på middag, så det blir Pelle som lagar mat till oss alla tre. Jag tror det vaknas lax och något tillbehör med kokosmjölk. Spännande va?

Imorgon är vi hemma och planerar då kycklingbiffarna och pumpapurén som vi egentligen skulle ätit förra veckan, men som aldrig blev av. På onsdag är vi bortbjudna till min syster Lina och Martin på middag och på torsdag kommer min andra lillasyster Julia till mig och sover över. Tjejkväll deluxe står på schemat! Vi har inte planerat något än, men jag tror att det blir antingen pizza eller scones framför brasan.

På fredag kommer min kompis Madde hit från Stockholm och vi har en hel tjejhelg framför oss, med massa god mat såklart! Jag har dock inte planerat något än, utan tänkte att Madde skulle få vara med och göra det.

Så, eftersom jag har förstått att ni verkligen uppskattar mina veckomenyer tänkte jag dela med mig av en favoritvecka den här veckan! Mina absoluta middagsfavoriter under en hel vecka. Hur låter det?

Inser att jag dock har väldigt många favoriter och att det blev riktigt svårt att välja bara sju av dessa. Det finns ju så himla mycket gott att äta, men här är de favoriter jag är sugen på just nu!

 

Min matsedel – en favoritvecka:

Måndag: kycklingköttbullar och kokoskokt hirs

Tisdag: Saffranspasta med lax

Onsdag: Mustig älggryta med sötpotatispuré

Torsdag: Tomatsoppa med oregano och tofu

Fredag: Kycklingpizza

Lördag: Högrev i rödvinssås med potatismos

Söndag: Krämig quinoasallad med halloumi och salta mandlar

 

Klicka på länkarna för att komma till recepten!

 

IMG_9693IMG_5994-701x467img_4296_51bb6d469606ee24558ef6f5IMG_9955IMG_6846IMG_6882-980x653IMG_7671-980x653

 

Mitt i allt elände som pågår i världen är jag otroligt tacksam att jag faktiskt får äta mig mätt varje dag på så mycket god mat. Jag önskar att alla människor kunde få göra det ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats