emmabarremyr

Emma Barremyr

Lördag i bilder

God morgon 

 

Återigen måndag och en ny härlig vecka är här!

Hur mår ni? Har ni haft en fin helg?

 

Jag och Pelle hade mina föräldrar här igår på en lång söndagslunch och resten av dagen bestod av löpning, vila och planering inför stundande vecka. I lördags var vi dock ute på äventyr och jag passade på att fota stora delar av dagen!

Häng med på min lördag i bilder!

 

IMG_9707

Vi började lördagen med en morgonpromenad i skogen. Det var fortfarande mörkt när vi gav oss ut och var rätt så mysigt att möta morgonens första ljus i skogen!

IMG_9713IMG_9714

Vi bor precis vid Kileneskogen och de fantastiskt fina spåren som är där! 4,8 km är en perfekt promenadstråk som vi ofta går!

IMG_9722

När vi kom hem från promenaden en timme senare blev det såklart frukost. Vi kokade kaffe och dukade upp frukosten framför tv:n. Kvällen innan hade jag förberett min sedan länge favoritfrukost – jordnötsmugcake som jag bara plockade fram från kylskåpet. Pelle åt yoghurt, och rostade mackor med ost och skinka!

IMG_9727

När frukosten var uppäten packade vi in oss i bilen och åkte iväg på dagens äventyr till Sunne. Vi hämtade upp Pelles vinterdäck hos hans päron och lämnade sedan in bilen för däckbyte! Därefter köpte vi med oss sallader från Coop som vi sedan åt tillsammans hos Pelles päron.

IMG_9732 IMG_9734

Efter lunchen åkte vi vidare till Sunnes golfbana där jag släppte av Pelle som skulle köra årets sista runda med sina vänner. Själv var jag inte sugen på att vara ute i duggregnet, så jag åkte vidare till min vän Ida för att ta ikapp lite förlorad tid!

IMG_9766

Vi gjorde en fruktsallad…

IMG_9738

..Tände ljus, plockade fram glass, nötter och kokade kaffe!

IMG_9742

Sen slog vi oss ned vi bordet, varvade glass med fruktsallad och nötter! Njöt av fika och tid för varandra!

IMG_9746

 Lite kattmys med Idas underbara lilla Silvia hann vi också med! Åh, vad jag drömmer om en egen liten kissemiss 

IMG_9752 IMG_9761

Timmarna bara flög förbi precis sådär som de gör när man fikar med en bästis! Vips så hade hela eftermiddagen gått och det var dags för mig att åka till golfbanan och hämta upp Pelle. När vi närmade oss Karlstad hade det blivit ganska sent och ingen av oss kände oss speciellt sugna på att laga mat, så vi köpte med oss sushi, åkte hem, tände hela huset fullt av ljus, bäddade ner oss i soffan, njöt av maten och varandra.

IMG_9770 IMG_9773 IMG_9777

Som avslut på dagen tände vi i kaminen, poppade popcorn, dukade upp med favoritgodiset från Renée Voltaire och slog på första filmen av Hungerspelen på tv:n.

IMG_9785 IMG_9786

 

Myslördag deluxe! 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Åh, blev glad i hela kroppen av dina härliga bilder, du är verkligen grym på att förmedla en mysig känsla till oss som läsare, både i form av text och foton <3 Ha en underbar måndag, goa du! KRAM!

 2. marie

  Vilka fina och härliga höstbilder, både inne och ute. Håller med om att det är något speciellt med att möta dagens gryning, speciellt de dagar då vi får se solen gå upp 🙂

  Kramar från mig och önskar er en fin vecka 🙂 <3

  1. Emma

   Tack snälla du, vad glad jag blir! Håller med dig om att det är något speciellt med att se solen gå upp! Kram fina du <3

stats