emmabarremyr

Emma Barremyr

Veckans matsedel vecka 44

Hej vänner 

Måndag är min jobba-hemma-dag och jag fullkomligt älskar den starten på veckan då jag bara myser runt här hemma och får beta av jobb med bloggen, PT-passplanering, fota och pyssla! Det är en lugn och skön start på veckan då jag ofta sover tills jag vaknar, äter en lång frukost och plockar lite innan jag checkar in på kontoret på övervåningen!

Idag har jag känt mig effektiv och betat av jobbet i en rasande fart. Jag är ofta utvilad med ny inspiration efter helgerna och det är en härlig känsla! Men nu ska jag packa ihop för dagen och gå ut en sväng innan lillasyster och nya pojkvännen kommer på middag ikväll.

Igår planerades som vanligt veckans middagsmeny och som vanligt bjuds det på mycket gott här hemma! Hehe, visst får man säga så fast man lagar själv? 😀

JAG ser iallafall fram emot att äta allt gott den här veckan, både några gamla favoriter, men även ett par nya rätter som ploppat upp i mitt huvud! Till helgen åker vi upp till Sunne för att fira svärfar på fredag och sedan äta allhelgonamiddag med vänner på lördagskvällen. Det ser jag fram emot!

 

Veckans middagsmeny vecka 44:

Måndag: Krämig quinoasallad med halloumi och salta mandlar

Tisdag: Torsk med äggsås och potatis

Onsdag: Hirsbiffar med jordnötssmör och rostad pumpa

Torsdag: Lax och lila sötpotatispuré

Fredag: Middag hos Pelles päron

Lördag: Trerätters hos vänner i Sunne

SöndagLammfärsbiffar i kokossås med kokt hirs

 

(klicka på rätten ovan för att komma till receptet. Där det inte finns någon länkning kommer receptet senare)

 

IMG_7671-980x653IMG_9318IMG_5903

 

Vad planerar ni att äta i veckan?

Dela gärna med er!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. uppochhoppa

    Idag blev det kokt potatis, gräddfil och gravad lax, plus lite rödbetor som varit i ugnen! Ganska enkel mat med kort förberedelsetid, perfekt på en måndag känner jag!

    Blev också pepp på din meny, ska kika närmre!

stats