Emma Barremyr

Fika på ZEST!

God morgon mina solstrålar ♥

Om ni någon gång kommer till Karlstad måste ni göra ett besök på Zest. Det är Karlstads motsvarighet till Blueberry och det finns så mycket goda grejer att stoppa i munnen där! De flesta av bakverken är helt råa och det serveras även goda smoothies, härliga sallader och soppluncher med enbart ekologiska ingredienser. Fokus ligger på rawfood och vegankost och det är så härligt att vi har ett sånt alternativ här i stan tycker jag ♥

Efter yogan igår mötte jag upp en vän för en fika på Zest! Gårdagens raw-foodtåra var en chaicheesecake som såg SÅ smarrig ut att mitt fikaval föll på den!

Så otroligt krämig och god, med en julig smak i form av chaikryddor!

FIKAPORR DELUXE!!!

IMG_9699 IMG_9704 IMG_9703

 

 

Så himla lyxigt att först få börja torsdagen med en lång yogaklass för att sedan möta upp en vän för en mysig och smarriga fika! Det är typiska saker som förgyller livet lite extra och som vi borde unna oss oftare!

Den här fredagens uppmuntran till er blir därför att boka in något som förgyller din vardag nästa vecka. Kanske en fika/ lunch/ promenad med en vän? Alternativt något annat som ger dig själv ny energi, t.ex. en massage eller en ensamkväll där du bara rår om dig själv. Vad behöver du?

 

Hoppas ni får en härlig fredag mina söta vänner ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej Emma! Ska definitivt besöka Zest om jag har vägarna förbi, rawfood efterätter är underbara!
    Föresten, jag vet att du inte kan hjälpa mig med det här men känner bara för att skriva av mig (om det är okej). Var sjuk förra veckan och inpå början av den här veckan och därför har det inte blivit nån träning. Jag var på väg att bli frisk och trodde jag var 99% frisk iaf när jag jobbade onsdag och igår. Jag skulle jobba idag men kroppen sa ifrån! Jag gick upp på toan och då vart jag yr, det pep i öronen, kallsvettades och var svårt o se av yrseln så jag sjukanmälde mig. Blir så less då jag vet att jag inte skulle anstränga mig fysiskt men istället vart det psykiskt och lite fysiskt (jobba heldagar på dagis). Så ingen träning. Är ledig i helgen men grejen är att jag o några kompisar hade bokat bowling och äta gott på restaurang. Längtat hela veckan.. Jag vet som sagt att du inte kan göra så mycket åt det här. Kände för o skriva av mig då jag känner mig ledsen :/

    1. Emma

      Ja visst är det alldeles underbart med rawfood-efterrätter 🙂 Självklart får du skriva av dig här! Så himla tråkigt att du varit sjuk och att kroppen inte riktigt orkar med. Hoppas du tagit dig tiden till att vila i helgen och att du lyssnat på kroppen när den säger ifrån så tydligt. Det är okej att vila och även om det känns tråkigt att missa saker så får du komma ihåg att det kommer fler tillfällen. Skickar över massa styrkekramar och kryapådigkramar kära du <3

stats