emmabarremyr

Emma Barremyr

LÖPARLYCKAN!

2

 

God morgon måndag ♥

 

Hur mår ni?

 

Själv har jag vaknat med en grym träningsvärk i mina ben idag – en underbar känsla! 

Jag och Pelle sprang Bonäsleden igår, och för första gången på nästan två år sprang jag hela 14 kilometer. Det är för mig distansrekord efter benhinneinflammationen som jag drogs med under hela förra året. Löparlyckan igår var total!

Det var en helt fantastisk start på dagen och jag var sedan hög på endorfiner hela söndagen!

Vi vaknade runt halv åtta när solen var på väg upp, tog några djupa andetag, taggade och klev sedan rakt upp och i träningskläderna. Vi fyllde vätskebälten, tryckte ett par bananer och stoppade fickorna fulla av russin. Pulsklockorna startades upp och löparskorna knöts på. Sedan gav vi oss iväg!

Benen kändes pigga och lördagens grill- och glassparty vi haft här hemma var visst en perfekt uppladdning som gav massor av energi!

Bonäsleden var otroligt vacker, och halvvägs längs leden hämnade vi längst ut på Bonäsudden med en fantastisk utsikt ut över Vänern. Det var härligt att springa längs klipporna i morgonens ljus och samtidigt känna den stilla syrerika höstluften i lungorna! Vi mötte inte en människa och det kändes som om världen var vår!

På vägen tillbaka var leden blötare och stundvis liknade det träskmark. Jag lyckades ramla pladask på mage i allt det blöta två gånger, trampa snett och slå mig på knät. Idag värker det i smalbenen och höger vrist, mitt vänstra knä är blått och det både känns och syns att jag var ute på äventyr igår!

Men det är härligt! Kroppen orkade, och det gör mig så himla glad! 

 

2-2 6 8 10

 

Väl hemma igen blev det såklart en riktig brakfrukost och sen åkte vi till sommarstugan där vi tillbringade hela eftermiddagen med Pelles familj! Sen blev det en timmes meditationskurs för min del innan vi avslutade dagen med scones, te och en serie i soffan!

En bra söndag? 

Världens bästa söndag!

 

Berätta om din söndag vetja!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin FitnessochHälsa

  Vilken underbar löparupplevelse! Grattis till distansrekordet och vilken underbar miljö ni sprang i!
  Jag startade min måndag med löpning, dock efter frukost och mer på förmiddagen än på morgonen. Men hövligt ändå!

  1. Emma

   Tack snälla! Ja det är verkligen otroligt vacker häromkring och lyx att ha Vänern så nära! Lät som en skön måndagsstart för dig! Härligt med morgonträning 🙂

 2. Sara

  Åh, saknar att springa! Lite frustrerande faktiskt, att veta att jag har en del månader kvar som gravid – orörligare och allt tyngre – och att det sedan inte kommer att vara bara en fråga om att snöra på sig skorna och ge sig ut i löparspåret…
  Har ju gjort den där “vägen tillbaka” 2 gånger, men det är lite tufft. Fina bilder!
  xx

  1. Emma

   Tack! Ja det förstår jag! Hoppas du kan hitta andra motionsformer att njuta av under tiden som gravid och att du kan komma ut lite i höstluften 🙂

stats