emmabarremyr

Emma Barremyr

Första oktoberveckan

Hej vänner ♥

 

Visst är det några dagar kvar på september, men på torsdag knackar oktober på dörren och framför oss har vi de två vackraste veckorna på hela året. Första oktoberveckan finns det fyra saker som jag ser fram emot extra mycket!

 

1. Morgonpromenaderna 

Jag ser fram emot att gå upp precis när solen når oss med sina första strålar, få bylsa på mig varma kläder och gå en rask promenad i den friska, krispiga morgonluften och sedan komma hem, koka kaffe och äta en mugcake framför Nyhetsmorgon i soffan. Ahhh! Att få starta dagen på det sättet slår allt!

 

2. Idag bjuder vi vänner på måndagsmiddag!

En av Pelle bästa vänner har precis blivit pappa och jag ska få träffa den lilla killen för första gången, jag är så nyfiken! Han och hans tjej är såklart också nyfikna, fast på vårt hus och kommer därför förbi ikväll. Eftersom vi alla ändå behöver äta middag tänkte jag passa på att göra storkok så att vi kan äta tillsammans! Det känns som ett härligt sätt att liva upp en måndagskväll på- umgänge, god mat och så lite bebismys på det!

 

3. Imorgon ska vi se Everest på bio!

Jag läste boken Into Thin Air för ungefär ett år sedan. Into thin iar handlar om den katastrofala expeditionen upp till Mt. Everest topp 1996 då tolv personer omkom i en snöstorm som drabbade området utan förvarning. När jag läste boken var jag helt besatt av Mt Everest. googlade bilder och filmer på alla delar av leden som går upp till toppen och fascinerades av bland annat Khumbu Icefall, Hillary cliff, Lhotsewall, South summit och så vidare. Det är så mäktigt! Jag har alltid haft en liten dröm om att få bestiga världens högsta berg, men ändå kommer jag aldrig göra det då jag inte vill riskera livet, vilket en faktiskt gör när en gång upp på Everest. Jag tänker att jag får klara mig på en vandringsresa till Base Camp någon gång i framtiden. Nu har de iallafall gjort en film av boken och jag ser verkligen fram emot att få se den på bio imorgon!

Se trailern här!

 

4. En långhelg på IDRE FJÄLL!!!

Torsdag eftermiddag drar jag och Pelle upp till Idre för en långhelg på fjället! Jag ser fram emot härliga löp- och vandringsturer, frukostar på Pernilla Wiberg hotell, rosiga kinder, bastubad, myskvällar i stugan, morgonpromenader, vackra solnedgångar och härliga middagar. Vi ska helt enkelt njuta av dagar fulla med träningsglädje, god mat, kärlek och utomhusluft! Jag tänker på förra årets vackra höstvandring till Städjan och den här goda hotellfrukosten! Så himla härligt!

 

IMG_3551IMG_3589

 

 

Underbara fjällhöst ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Jag tyckte också den var grymt bra! Men så himla hemsk – mådde riktigt illa ungefär halva filmen, men jag har ju läst boken och visste vad som skulle hända! Usch 🙁 Everest basecamp har stått på to-do-listan länge! Får se när det blir av, men får jag bestämma så är planen 2017 🙂

stats