emmabarremyr

Emma Barremyr

Söndagsmorgon

God morgon vänner ♥

 

Hoppas att ni njuter av en härlig morgon och en riktigt god söndagsfrukost!

 

Hemma hos oss har vi precis avnjutit en sconesfrukost med flera koppar kaffe, hemgjorda kokostryfflar och färskpressad juice! Det är en sån där typisk bra söndagsfrukost som laddar mig full med energi – både mentalt och fysiskt!

Juicen bestod av apelsiner, morötter och ingefära – en riktigt bra boost såhär i förkylningstider! Sconesen åt vi med ekoskinka och eko prästost/ ekochevré och marmelad, och på bordet stod färska liljor som doftade sååå gott!

En ljuvlig start på dagen!

 

IMG_8997 IMG_8998 IMG_8999 IMG_9000 IMG_9001 IMG_9002 IMG_9003 IMG_9007 IMG_9009

 

Recept på scones finns här!

Recept på kokostryfflar finns här!

 

Nu ska vi ut på stan en sväng för lite shopping inför flytten! Tapeter och säng ska fixas! I eftermiddag väntar födelsedagsfirande för syrran som fyller 25 och sen avslutar jag dagen och helgen med meditation 

 

Hoppas att ni får en härlig söndag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats