emmabarremyr

Emma Barremyr

25-årskalaset

IMG_9045

 

Hej vänner ♥

Igår fyllde min älskade lillasyster Lina 25 år och vi var där för att fira hennes tillsammans med resten av familjen och delar av släkten!

God mat och smarrig efterrätt blandades med solsken, balkonghäng, härliga samtal, kramar, bebismys (med mitt kusinbarn), hundlek och paketöppning. Jag älskar när alla är samlade på samma plats och njöt hela eftermiddagen av att bara få finnas till i min familj. 

Värdefull tid ♥

 

IMG_9035 IMG_9040

 

Sommarvärmen har hållit i sig hela helgen och vi kunde njuta av att sitta ute i solskenet. Hur härligt är inte det? Sensommaren måste vara den allra bästa årstiden med varma dagar och kyliga nätter. Mörka, mysiga kvällar och mystiska morgnar med dimma! Åh, jag älskar det 😀

Igår var det riktigt hett, men jag försökte njuta av det och påminna mig om att det snart är kallt igen!

 

IMG_9039

 

Under bordet på balkongen låg den här lilla godingen och hade det mysigt ♥

 

IMG_9025 IMG_9023 IMG_9027 IMG_9028 IMG_9031 IMG_9033 IMG_9022

 

På bordet stod så himla mycket god mat! Mamma hade gjort sina goda skaldjurscheesecake och Lina hade bakat västerbottenostpaj. Till detta serverades hembakt focaccia, sallad, ost, kex, päron, vindruvor och melon!

Efterrätten bestod sedan av glass, dumlekakor, jordgubbar, banan, kolasås, maränger och mera dumle!

Så mycket gott!

 

IMG_9051

En tallrik med massa gott! Efterättstallriken glömde jag dock ta kort på….

 

Det blev några talltikar god mat, och efteråt hade jag en sån där skön matkoma. Hehe! Mamma hade som vanligt gjort en glutenfri variant av skaldjurscheesecaken till mig och så hade jag själv med mig glutenfria bovetefrallor och glutenfria digestivekex!

Recept på glutenfria bovetefrallor hittar ni här!

 

Hur mår ni? Vad har ni gjort i helgen vänner?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats