Emma Barremyr

Värmskogs Café

Hej vänner ♥

I söndags åkte jag och Pelle på utflykt till Värmskogs café för att käka världens godaste räkmacka!

Jag var där för första gången förra sommaren och tänkte att det är ju en fin liten tradition vi kan börja med – att varje sommar åka till Värmskog och käka räkmacka! Räkorna är handskalade och det som är extra bra (tycker jag) är att det även serveras glutenfritt bröd, vilket gör att jag kan njuta lika mycket av dessa goda mackor som alla andra!

När vi kom dit i söndags var det kö ända ut till parkeringen och vi funderade på om vi kanske skulle vända om och åka hemåt utan räkmackan. Men vi ställde oss i kö och insåg sedan till vår förtjusning att det ändå gick ganska fort – inom en kvart satt vi ner med våra räkmackor framför oss!

Förutom räkor var brödet toppat med både smör och generöst med majonäs, ett skivat ägg samt lite grönsaker i form av sallad, tomat och gurka. En dillkvist och en skiva citron gjorde det hela komplett!

Till de goda mackorna drack vi såklart också en kopp kaffe samtidigt som solen kikade fram på oss. Det var ett härligt avslut på semestern måste jag säga!

 

IMG_8728 IMG_8731IMG_8729 IMG_8736

 

Värmskogs café ligger vackert ute i skogen med utsikt över vattnet och är väl värt ett besök om du har vägarna förbi – både tack vare de goda mackorna, men även för den vackra omgivningen!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats