Emma Barremyr

Frukostbuffé på hotellrummet

God morgon på er ♥

Hoppas att ni fått en härlig start på onsdagen och att ni ger er själva det ni behöver just idag! 

Här i Reykjavik är en långfrukost på hotellrummet det enda vi hunnit med än så länge, vilket inte är helt fel. Det är så skönt att kunna sova tills en vaknar och bara ta det lugnt på morgonen! Vi bor på ett lägenhetshotell här, vilket innebär att vi får fixa frukost själva (finns ett litet minikök på rummet med spis, kylskåp, micro, kaffe/ vattenkokare och brödrost).

Planen var att fortsätta äta av havregrynsgröten med torkade bananer, jordnötssmör, kokos, frön och mjölk (som varit den traditionella frukosten under hela resan) dessa dagar, men när jag igår hittade ett alldeles varmt mjukt nybakat glutenfritt bröd (med ett bra innehåll dessutom) på en hälsokost här i stan kunde jag inte låta bli att köpa det. Jag skulle minsann njuta av ett par riktigt goda mackor och en nybyggd kopp kaffe till frukost!

Så, vi handlade även med lite goda pålägg, grönsaker, smoothie och ägg för att fixa en liten frukostbuffé här på rummet idag!

Och ÅH, så ljuvligt det var med frukost likt den här, det var precis vad jag behövde idag känner jag ♥

 

IMG_8647 IMG_8650 IMG_8651 IMG_8654

 

Slurp sa det!

 

Brödet var bland annat bakat på hirs, glutenfri surdeg, morötter och solroskärnor! Det var första gången jag åt ett glutenfritt surdegsbröd och jag måste bara få meddela att det var alldeles ljuvligt! Är alltid så glad och tacksam de gånger jag hittar goda saker som magen mår bra av – hirs är dessutom ett livsmedel med låg fodmap, vilket ju såklart är extra bra!

 

Nu väntar sista dagen på Island framför oss (ja imorgon åker vi hem igen)! Jag kan inte riktigt förstå att vi varit här i två veckor redan – vart tog tiden vägen?

Vi hade egentligen tänkt rida idag som ett avslut på resan, men eftersom vi var lite sega med att boka blev ridturen som vi ville göra såklart fullbokad. Vi tänker därför ta en runda på stan idag och sedan avsluta dagen och hela resan med en fyrarätters middag på restaurangen Perlan som bjuder på en fantastisk utsikt över stan. Under tiden som en avnjuter maten där snurrar kupolen sakta runt vilket ger en 360 grader utsikt över hela Reykjavik. Dessutom ska maten vara riktigt vällagad och god!

 

Hoppas att ni får en underbar dag mina vänner ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats