Emma Barremyr

Vinnarna i tävlingen!

Hej vänner ♥

Det är dags att presentera tre vinnare av tävlingen i samarbete med Nogasin GO!

Önskar att jag kunde ge er alla en ask eftersom ni förtjänar dem precis lika mycket allihopa! Men nu är det ju en tävling och ni som inte vunnit hittar Nogasin GO till försäljning på alla Apotek. Rekommenderar er att testa och hoppas att de kan göra lika stor skillnad för er som de gör för mig!

Nu till vinnarna och deras motiveringar!

 

Sara:

Hej Emma! Jag vill gärna vara med i tävlingen! Min pappa lider av ganska svår IBS, han har ständigt ont i magen och den är uppsvälld och han har en drös med andra mindre trevliga symptom och jag vill så himla gärna hjälpa honom men inte ens läkarna han besökt kan hjälpa honom. Det är så jobbigt att se när någon nära lider utan att kunna hjälpa! Jag vill att han ska kunna njuta av maten på samma sätt som andra och därför vill jag vinna detta åt honom- kanske kan det hjälpa honom att må lite bättre!

 

Isa:

Jag hade velat vinna och testa tabletterna då jag i flera år haft orolig mage/ibs. När jag var mindre kunde jag aldrig följa med på klassresor för oron över maten/att det fanns toaletter i närheten och nu som vuxen har jag fortfarande svårt för att åka på semester, gå en långpromenad med en kompis, kan inte åka kommunalt som normalt folk utan får ta taxi precis över allt och en middag på restaurang innebär ingen helkväll för mig för jag måste snabbt hem… Nu planeras det bröllop och jag är livrädd för att ha tagit på mig en bröllopsklänning som spänner över magen och just när klockorna ringer måste jag kuta på toa…. Men samtidigt lyckligast i världen! Håller tummarna att få testa!!

 

Jonna:

Hej! Jag skulle bli oändligt tacksam om jag vann dessa tabletter, för att underlätta hela min vardag! Jag går fortfarande i skolan och äter därför skolmaten där. Tyvärr kan jag då inte bestämma vad jag ska äta och det är omöjligt för mig att utesluta allt som magen kan reagera på. Dessutom är maten kanske inte toppklass och innehåller tillsatser eller ingredienser som min mage fullständigt tycks hata. Resultatet blir att jag i princip varje dag går hem från skolan med uppsvälld och ond mage och hela kroppen känns tung, seg och trött. Dessutom får jag massor av gaser, vilket ju är ganska pinsamt sen när jag går till gymmet. Hela livet blir så oerhört jobbigt med en krånglande mage och när man lever så här varje dag blir man bara så ledsen… Jag hoppas verkligen att jag får vinna dessa tabletter och att de fungerar och kan underlätta tillvaron även för mig! Super bra blogg du har Emma!

 

Ni är alla kontaktade vi mail!

 

IMG_7234

 

Och som en påminnelse till alla er med magproblem – ni är inte ensamma! Jag vet att det kan kännas fruktansvärt och ensamt, speciellt när ens sociala liv blir påverkat. Jag skriver öppet om mina magproblem och tipsar er om vad som funkar för mig för att vi tillsammans ska kunna inspirera och vägleda varandra. Jag hoppas att ni uppskattar det, och jag hoppas att Nogasin även kan funka och underlätta för er!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats