Emma Barremyr

Picknick på Skutberget

God morgon ♥

Hur mår mina söta bloggvänner? Har ni haft en fin helg?

Förra veckan anlände äntligen sommarvärmen till oss och i fredags åkte vi ut på årets första middagspicknick jag och Pelle. Vid den här tiden förra året hade vi redan hunnit med ett x antal picknickar, men i år har det varit så kallt och tråkigt väder att picknick inte ens varit på tanken. Jag har verkligen längtat efter de där middagspicknickarna, och därför var det extra uppskattat att äntligen få komma ut i solen, få ligga på en filt, titta på en blå himmel samt att få njuta av varandra och en mumsig pizzabit. Eftersom vi bor i lägenhet flyr vi ut med desamma så fort det blir fint väder, för det finns ju typ inget värre än att sitta instängd i en lägenhet fina sommarkvällar.

Skutberget är vår lilla oas som ligger så vackert med utsikt över Vänern och det är dit vi åker i stort sett varje gång vi ska på picknick. Det finns stora gröna ytor som gör det till en perfekt picknickplats! Den finns även en fin badplats, en restaurang, motionscenter, frisbeegolfbanavolleybollplan, grillplatser och fina motionsspår. Det är för det mesta här jag brukar springa mina långpass då framför allt milspåret går i den vackraste skogen en kan tänka sig!

I fredags slängde jag ihop en pizza som jag toppade med tomatsås, köttfärsröra, ost och pizzakrydda! Jag packade även med en sallad, vatten och öl (till Pelle), vilket blev perfekt picknickmat!

Pizza är alltid väldigt gott, men att äta den utomhus på en filt förhöjer verkligen hela smakupplevelsen! Tänk att mat alltid smakar så mycket bättre utomhus 🙂

Klicka här för recept på världens godaste glutenfria pizzabotten!

IMG_7273 IMG_7274 IMG_7279 IMG_7282 IMG_7283 IMG_7284 IMG_7286 IMG_7289

 

Vill du ha fler tips på picknickmat? Klicka på länkarna nedan!

 

Pannkakspicknick!

Kladdkakepicknick!

Pajpicknick!

Tapaspicknick!

 

PS. Vinnarna i tävlingen blev Madeleine, Malin och Beatrice (ni är kontaktade via mail). DS.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats