Emma Barremyr

Banan- och ananassmoothie

God morgon ♥

Hur mår ni såhär en torsdag i slutet på maj?

Vad äter ni för gott till frukost?

Själv mixade jag ihop en banan- och ananassmoothie som jag åt tillsammans med riskakor och stekt ägg! En fint kontrast till gröten som dominerat senaste tiden! Jag äter väldigt mycket enligt årstiderna. På sommaren när det är varmt är jag sällan sugen på gröt, utan föredrar ju hellre kalla saker som yoghurt eller smoothies, och nu börjar smoothiesuget smyga sig på!

IMG_6917

 

Ingredienser:

Mixa, mixa, mixa!

Den frysta bananen ger smoothien en härligt läskande smak! MUMS 😀

 

IMG_6921

 

Fler tips på goda smoothies:

 

Hoppas att ni får en härlig torsdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gabriella

  Mums! Jag blir också mindre sugen på varm gröt framåt sommaren. Därför tycker jag att overnight oats är otroligt gott – gröt i kall och svalkande form! Fast smoothies är ju inte så illa det heller! 🙂

  1. Emma

   Mmm, det är ju så gott med overnight oats! Var läääänge sen jag åt det dock så tack för påminnelsen 🙂

 2. Alexandra

  Jag är en riktig smoothie älskare och dricker det nästan minst en gång per dag, antigen till frukost eller till mellis. Idag blev det dock middagsmat till frukost haha, hade kvar en liten matlåda med ugnsbakad potatis, parmaskinka och grönsaker från igår och det fick bli dagens frukost. Varför inte liksom?! 😀

  1. Emma

   Smoothie är ett bra sätt att få i sig yrket nyttigheter på en och samma gång, så det är nog inte så dumt att dricka en smoothie en gång om dagen 🙂 Förmig går det i perioder dock (jag snöar in ganska lätt) 😀 Hehe! Lät som en god frukost, middagsmat är ju gott det med! 🙂 Trevlig helg!

stats