Emma Barremyr

Bellagio – TIPS!

 

IMG_6650

 

Amanda frågar:

Hej Emma! Jag har precis bestämt mig för att åka till Bellagio under vår vistelse i Milano i juni, stor del på grund av dina bilder! Men vi kommer bara att vara där över dagen, och inte vandra, så jag undrar om du har några tips på saker du tycker vi inte får missa där? Tusen tack!

Emma svarar:

Hej Amanda! Vad roligt att höra att vi kunde inspirera er till att åka till Bellagio! Jag tror inte att ni kommer bli besvikna och jag måste erkänna att jag blir himla avundsjuk på er som ska dit, jag skulle så gärna vilja åka dit igen!

Är ni bara där över dagen skulle jag tipsa om att ta det lugnt och strosa runt i de mysiga gränderna, passa på att äta en god italiensk lunch och en glass nere vid hamnen och samtidigt njuta av den vackra utsikten. Ögonen har mycket vackert att vila på där. Det finns en hel del butiker att kika i och hela byn är så himla romantisk (typiskt Italien 🙂 )!

Bellagio är väl inget ställe man åker till för att sola och bada, om man inte bor på hotell med pool då. Tyvärr finns inga badställen i närheten, men på norra sidan ligger en trevlig restaurang med en mysig liten park nedanför som jag rekommenderar om ni vill ha en mysig plätt att vila på!

På hemvägen skulle jag rekommendera er att stanna till i Varenna (dit tåget går). Vi var aldrig där, men Varenna är känd för att vara Italiens mest romantiska stad, så den kan säkert vara värd ett besök 🙂

IMG_0105IMG_6663IMG_6654IMG_0203IMG_0081IMG_0072IMG_0064

 

Hoppas att ni får en mysig vistelse i både Milano och Bellagio!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Natalie

  Hej! Jag undrar om du har varit i Rom? Jag och min syster planerar att åka dit i sommar/höst och undrar därför om du har några tips på saker att se/göra/besöka osv? Superfin och inspirerande blogg förresten, kram!

  1. Emma

   Hej 🙂 Tyvärr har jag inte varit i Rom så jag kan inte ge dig några tips 🙁 Kul att du gillar bloggen, det värmer att höra! Hoppas ni får en fin resa! Kram

 2. Anna

  Åh ser så himla mysigt ut! Får åka dit nångång 😀 Drömmer om att åka till NY. Hade jag inte betalat för körkort hade jag inte tvekat på att boka flygbiljett! Vet bara att det är mitt öde att åka dit 🙂 Hehe nog om mig! Ha en trevlig kväll Emma!

  1. Emma

   Ja det var verkligen mysigt! Dessa små gränder alltså <3 Njut av att ha ett körkort på gång så kommer möjligheten till resor framöver! Trevlig helg 🙂

stats