Emma Barremyr

Smarriga durrapannkakor

Hej vänner ♥

Sedan jag kom hem från Italien har jag fått ett enormt pannkakssug och jag steker pannkakor hej vilt just nu! Fördelen med dagar som jag jobbar hemifrån är att jag kan plocka ihop precis det jag är sugen på till lunch, och idag blev det pannkakor fast att jag hade en låda mad lax och potatis i kylen, men den klarar sig fint tills imorgon och jag fick en veggolunch idag, yeeeey 🙂

Jag hade fortfarande kvar en skvätt av kokos- och risdrycken som jag stekte pannkakor på förra veckan, så jag körde på den som bas igen även i dagens pannkakor, tillsammans med ägg och durramjöl! Det blev fantastiskt gott!

I frysen låg en påse blåbär som jag plockade fram, och i kylskåpet stod en burk kokosgrädde som jag elvispade till ett härligt fluff och serverade till pannkakorna!

Himmel så god lunch!

IMG_6901 IMG_6895

 

Ingredienser:

2 ägg

1 dl ris- och kokosdryck

1/2 dl durramjöl

1 krm vaniljpulver

1/2 tsk bakpulver

1/2 tsk fiberhusk

1 nypa salt

Vispa ihop ägg med ris- och kokosdryck och tillsätt sedan övriga ingredienser. Stek 4 stora pannkakor i kokosolja och servera med ett gott tillbehör!

 

IMG_6903

 

Pannkakorna är FODMAP-anpassade!

 

Vad äter ni för smarrigt till lunch idag?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats