Emma Barremyr

SÖNDAGFRUKOST

Hej vänner ♥

Idag är jag på resande fot från tidig morgon till sen kväll så därför tänkte jag att vi kunde börja veckan med att prata lite om söndagsfrukosten jag och Pelle dukade upp igår. Förra söndagen njöt vi av en härlig hotellfrukost i Bellagio, och ni vet ju vilken förkärlek jag har till just frukostbuffé. Så vad passar bättre än att duka upp en egen variant en ledig söndag?

Såhär såg vår frukostbuffé ut hemma vid köksbodret i Milano igår.

Vi började med en varsin tallrik yoghurt som toppades med färska blåbär och hallon, torkad frukt, kokoschips och cashewnötter. GOTT!!! När yoghurttallriken var avklarad gick vi vidare på det hembakade brödet som toppades med massa goda pålägg. Jag unnade mig några avokadoskivor tillsammans med ett stekt ägg på ena halvan, och brieost + blåbärsmarmelad på andra halvan. En kopp kaffe med mjölk till det och smaklökarna jublade! Till efterrätt lite melon och parmaskinka och avslutningsvis ytterligare en kopp kaffe och några rutor mintchoklad!

Halleluja vilken frukost!

Det var en riktigt bra start på dagen och jag längtar redan till nästa söndag då jag tänker att vi kör en favorit i repris – fast hemma i Sverige då 🙂

IMG_6780 IMG_6782 IMG_6784 IMG_6785 IMG_6787 IMG_6788 IMG_6792 IMG_6794 IMG_6795 IMG_6797

 

 

Hur mår ni? Hur har eran helg varit? Har ni också ätit en god frukost eller något annat smarrigt?

Berätta gärna!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Lustigt att min kompis pojkvän tydligen bor tillsammans med din pojkvän i Milano 😛 Tyckte väl att det var lustigt sammanträffande att både du och min kompis skulle dit samtidigt för att hälsa på pojkvänner som jobbar där, världen är så liten ibland!

 2. Gabriella

  ÅH så gott det ser ut! Jag bjöd in en kompis på en stor brunch idag 🙂

  Hur tycker du det är att hitta bra matalternativ i butikerna utomlands? Packade du med dig vissa saker hemifrån, eller finns det bra utbud där? 🙂

  1. Emma

   Gud så mysigt 🙂 Jag tänkte att jag tar upp din fråga i ett inlägg, så håll utkik på bloggen 🙂

 3. Linda Assarsson

  Men hallå vilken frukost 🙂
  Kärlek på den ❤️

  Jag mår prima & njuter av en hembakt pizza efter ett skönt långpass i löparskorna i härligt vårregn 🙂

  Helgen bjöd på härlig mix av jobb, jogg, middag med vänner, tacos, mysfrukost, skratt & välmående 🙂

  1. Emma

   Ja, det är riktig frukostkärlek 😀 Vilken härlig start på veckan Linda, och vilken HELG! Härligt 😀 Hoppas du har en fin vecka nu också! KRAM

stats