Emma Barremyr

Vardagen i Milano + övningstips för magen

Hej vänner ♥

Många verkar ha trott att jag åkte hit ner på semester, och det kan en väl kalla det till viss del, men under veckan som gått har jag jobbat precis som vanligt under dagarna. Enda skillnaden har varit att jag suttit i en lägenhet i Milano istället för lägenheten hemma i Karlstad (och att jag inte kört några PT-kunder). Jag har gått mina morgonpromenader, ätit härliga frukostar, bloggat, jobbat, tränat och ätit middagar – både ute och hemma i lägenheten här. Jag har alltså inte gjort något speciellt, mer än flyttat med mig vardagen ner till Milano. Väldig härligt att kunna göra det ett par veckor såhär, jag känner mig väldigt tacksam för det!

Turistat och sett Milano har jag gjort tidigare så det var inget jag hade behov av, det enda jag önskar att göra är att få shoppa lite – och det ska vi göra i helgen när vi båda är lediga är det tänkt (det är roligare att vara båda två)!

Träningen har också rullat på som vanligt, fast med helt annorlunda upplägg mot vad jag brukar träna, vilket ju både är bra och roligt! Det är så lätt att köra på i samma spår som en alltid gör och glömma bort hur viktig variationen är (jag är bra på att variera mina kunders träning, men min egen blir ofta bortprioriterad tyvärr). Idag sitter jag här och har träningsvärk from hell – i HELA kroppen! Ändå har jag inte kört så tungt och hårt som jag brukar, bara på ett annorlunda sätt!

Idag körde vi ett cirkelpass i lekparken där vi använde oss av både gummiband, lekplatsen och vår egen kroppsvikt! Det blev mycket fokus på magen och jag passade på att fota några övningar för att kunna tipsa er!

Så, här kommer ett övningstips för magen!

IMG_0271 IMG_0272

 

CRUNCH I GUNGA:

Placera båda fötter i gungan med ansiktet riktat nedåt så att nacken hålls rak. Ha båda händer i marken rakt under axlarna och spänn bålen (krama ryggraden) och bäckenbotten. Dra sedan in båda knäa mot armbågarna och fokusera på att spänna i magen. Släpp långsamt tillbaka och upprepa så många gånger du orkar utan att tappa i svanken!

 

Kör ni fredagsfys, eller är det bara fredagsmys som gäller hos er idag? 😀

 

Trevlig helg!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats