Emma Barremyr

Sushi i Italien

God morgon vänner ♥

Att äta sushi i Italien kändes lite fel måste jag säga, men smakade inte mindre bra för det! På gatan mittemot där vi bor ligger en sushirestaurang som alltid är fullsatt om kvällarna, och en fullsatt restaurang känns som ett bra betyg för god mat, ellerhur?

Vi gick dit och testade igår för att bryta av den italienska maten hos japanerna, och oj vad smaklökarna jublade!

Jag älskar sushi, speciellt när jag får ha mycket wasabi i sojan som jag doppar bitarna i. Bitarna som vi åt igår höll hög klass och jag tycker att det är sååå mysigt att sitta och plocka med bitarna, äta med pinnar, doppa och mumsa!

En väldigt bra middag helt enkelt som vi sedan avrundade med en glass!

IMG_6751 IMG_6752 IMG_6758 IMG_6759 IMG_6762

 

Idag är det fredag och jag ska under förmiddagen beta av veckans sista jobb! Pelle sitter också hemma och jobbar idag och det känns så himla härligt att ha sällskap här vid köksbordet (det blir ofta ganska ensamt att jobba hemifrån). Efter lunch tänker vi ta helg och börja den med att gå och träna tillsammans och sedan åka in till stan för lite shopping! Ikväll har vi bokat bord på en ekologisk restaurang som ska bli väldigt spännande att testa!

 

Önskar er en fin fredag ♥

 

Stor kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej! Vad gott med sushi! Jag undrar om du äter någon glutenfri soja eller om du kan äta helt vanlig soja? 🙂

    1. Emma

      Ja det är jättegott! Soja innehåller så otroligt små mängder vete att det knappt finns någon gluten i, så det funkar, speciellt eftersom jag inte har celiaki 🙂 Jag blir inte dålig av det iallafall 🙂

stats