emmabarremyr

Emma Barremyr

6 ord som beskriver mig!

Hej vänner ♥

Både Erika, Jenna och Fanny har publicerat sina. Jag blev därför inspirerad att publicera mina!

6 ord som beskriver mig! Det kan väl vara kul tänkte jag 🙂 De flesta av er är inne här och läser varje dag, visst känns det som ni känner mig? Nu är det ju så att mitt liv och JAG är mycket mer än den här bloggen, men ändå så har ni ju säkert en bild av mig, ellerhur? Så det kan ju vara kul att se om ni har samma uppfattning om mig som jag själv?

Här är jag!

 

Positiv och glad

Jag har alltid varit den som strålar, är glad och ser möjligheter! För det mesta så är jag ju sådär sprudlande och livsglad, men inte alltid. Trots det har jag även i tuffare perioder i livet varit bra på att “dölja” mitt dåliga mående tack vare mitt leende och positiva inställning till allt (inte för familj och nära vänner dock, som självklart kanske igenom mig). Det har ni säkert märkt här i bloggen också, att även om livet känns tungt ibland (det är jag noga med att visa att det gör här), så försöker jag fokusera på det bra. Det tror jag är en bra sak!

 

Omhändertagande

Att få ta hand om andra människor är något utav det bästa jag vet. Jag vill gärna vara den som bjuder in, fixar och ser till så att alla har det bra. Jag är också den som lyssnar och är bra på att sätta mig in i andras situation. Tycker om att passa upp på andra helt enkelt, och allra helst vid matsituationer!

 

Pedant

Jag är en sån som mår dåligt när jag inte har ordning och reda runtomkring mig. Jag behöver ha det städat och snyggt för att jag ska kunna slappna av och må bra. Ingen jättebra sak egentligen. Det blev ju såklart en krock när jag flyttade ihop med Pelle som inte alls är lika pedant. Detta har gjort att vi fått mötas på halva vägen (jag har fått bli mindre och han lite mer pedant, haha), samtidigt som vi skapat rutiner som funkar för oss båda!

 

Otålig

Är det något jag är dålig på så är det att vänta och därför är inte mitt tålamod det bästa. När jag kommer på något vill jag helst göra det med desamma och ofta gör jag saker snabbt och effektivt. Får jag vänta kan humöret sjunka snabbt, speciellt om jag är hungrig. Haha!

 

Godtrogen

Jag vet inte om jag ska kalla mig godtrogen eller lättlurad, men jag är en sån som tror på det människor säger till mig. No matter waht! Jag vill tro det bästa om människor och att vi vill varandra väl. “Går ofta på” det försäljare säger till mig och är sååå dålig på att säga nej!

 

Blyg

Precis som både Erika och Jenna är jag väldigt blyg i situationer där jag inte känner mig bekväm, torts att jag egentligen är väldigt social i situationer där jag umgås med människor jag känner och känner mig bekväm med. Jag är inte den som tar för mig i onödan i nya sociala sammanhang, utan står hellre utanför och låter andra ta platsen före mig.

 

DSC_2091

 

Foto: Caroline Dahlén

 

Hur skulle ni beskriva er själva? Eller MIG?

Kommentera gärna 🙂

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Jag skulle nog just nu beskriva mig själv med ord som känslosam, velig, långsint, omtänksam, rättvis och godtrogen. Sen skulle jag nog vilja påstå att jag är något av en periodare kring mycket i livet, så vissa perioder är jag min egen totala motsats 🙂 Eller så är jag en kameleont. Vet iallafall med säkerhet att jag aldrig vet vad jag vill! 😉

  2. Cassandra

    Ojj, nästan lite läskigt hur väl din beskrivning av dig själv också passar in på mig! 🙂 Jag vet inte hur det är för dig, men den sista punkten är något som många gånger “förstört” för mig. Att man är ganska blyg och inte “gör sig sedd” kan många gånger bland nya människor uppfattas som att man bara är tråkig och på så vis har jag troligtvis många gånger gått miste om att lära känna nya personer. “/

stats