emmabarremyr

Emma Barremyr

En morgon i Milano

God förmiddag ♥

Idag kände jag mig otroligt segstartad! Vi har mörkläggning för fönstren här, vilket gör att det blir totalt bäcksvart om nätterna (och morgnarna). Det i kombination med AC gör ju att en sover som en slagen hjälte! Riktigt skönt alltså! I vanliga fall vaknar jag till med ljuset (vilket är ganska tidigt med tanke på hur tidigt solen går upp i Sverige nu), men här nere snosar jag gärna ett bra tag innan jag kliver upp. Idag blev det nästan 45 minuter, hehe!

Tanken var idag att komma ut på morgonlöpning tidigt för att få springa i den skönaste luften innan solen gått upp, men det sket sig! Istället sköt jag på löpningen ett par timmar, snosade, åt frukost och betade av lite mail innan jag gav mig ut! Så ut kom jag, även om det blev aningens senare än planerat.

Dagens pass blev en kombination av löpning i form av intervaller och lite styrketräning för underkroppen. Jag började med en rask promenad till parken, körde sedan fem styrkeövningar i en cirkel som jag upprepade tre gånger, körde fyra löpskolningsövningar och sedan tio intervaller på en minut styck med 30 sek vila mellan varje. Sedan en rask promenad hem tillbaka!

En riktigt härligt start på torsdagen här i Milano!

Nu har jag och mumsat frukost för andra gången och ska straxt sätta igång med dagen jobb som står på schemat! Den andra frukosten blev en repris från igår med smörgås, ost, marmelad och kaffe! Första frukosten innan löpningen bestod av en tallrik fet yoghurt med en skivad banan, jordgubbar, salta cashewnötter, kokoschips och lite torkad frukt något jag blivit helt beroende av här nere! Värmen gör mig riktigt sugen på något kallt, och yoghurt som jag nästan aldrig äter längre har jag ätit varje dag sedan jag om hit!

 

IMG_6739IMG_6738

 

Utsikten från balkongen i morse visade en klarblå himmel! Tjohoo (synd bara att det inte finns en fin strand att lägga sig vid) 😀

 

IMG_6740

 

Godaste yoghurttallriken! Syrligt, salt och sött – en helt underbar kombination!!!

 

IMG_6708

 

Parken Giardini Pubblici Indro Montanelli som jag springer, går och tränar i är en grön oas med härliga skuggpartier!

 

IMG_6745 IMG_6750

 

Efter förmiddagsträningen smakade kaffekoppen fantastiskt gott tillsammans med mina goda hembakade smörgåsar! Jag har hittat en ost som smakar lite som brieost, men som är mycket krämigare och fylligare! Den med ekologisk blåbärsmarmelad, mhmmm 😀

 

Hur startar ni eran torsdag? Ni är väl lediga idag många av er gissar jag? Vad hittar ni på?

 

Hoppas att ni får en riktigt skön dag mina vänner!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ullis

  Vet inte om frågan om frallorna riktades till mig eller Emma. Jag skrev fel det var havrescones, receptet kom i februari på Emmas blogg. Jättegoda!

 2. Ullis

  Sovmorgon med morgontrötta barn, vilket inte alltid händer… Därefter 15km löpning (6,5 till elljusspåret, 2 km där och sen hem igen =härligt). Väl hemma blev det de underbara havrefrallorna från ditt recept, pålägg o te, mums!!!

 3. Linda Assarsson

  Jag jobbar dubbelpass idag, så ledigheten lyser med sin frånvaro..
  Lika glad är jag för det 🙂
  Startade dagen med en fantastisk cafefrukost med goda vänner = livskvalitet!!
  Nu är det jobb x 2 som gäller innan jag snörar på mig löparskorna & springer hem ikväll 🙂
  En härlig torsdag!!

stats