emmabarremyr

Emma Barremyr

Veckans jobb och dagens bestyr!

God morgon ♥

Hur mår ni mina vänner? 

För min del börjar som vanligt lugnet infinna sig efter en stressig vecka med mycket jobb. Jag har väldigt många PT-kunder som kör för tillfället och alla online-platser har varit fulla sedan årsskiftet. Det hade jag aldrig kunnat tro skulle ske! Den här veckan har jag dessutom jobbat med mina sidor till Veckorevyn (wiiieee, snart kommer första numret med mig som träningsprofil ut), fixat det sista med planeringen av träningshelgen (på söndag släpper jag platserna) plus allt jobb med bloggen som vanligt! Det är alltså full fart och det är så kul! Men jag ska vara ärlig och säga att jobbet tar mycket energi och jag är väldigt trött i slutet på veckorna, därför är helgerna väldigt viktiga för mig till att hitta ny energi igen, även om jag älskar det jag gör! På senare tid har jag verkligen insett hur viktigt det är att inte göra FÖR mycket, även om det är roliga saker som ska göras. Tid för att bara vara är så otroligt viktigt mina vänner!

Idag är det ganska lugnt på schemat. Jag har en del jobb med PT-online och bloggen som ska betas av under förmiddagen och sen ska jag in till stan och äta lunch med Daniel som byggt upp min hemsida. Jag är lite sugen på en förändring, så vi får se vad vi kommer fram till för roligt! I eftermiddag styr jag bilen mot min bästa vän i Sunne för en helkväll med tjejerna och när jag kommer hem igen ikväll har även min älskling anlänt hemma efter att ha varit på vift (jobbresa) en vecka. Uj så jag har saknat honom! Imorgon ser jag fram emot en långfrukost och massa mys hela dagen!

I övrigt lär det bli en rätt lugn helg!

IMG_5998

 

Vad har ni för planer i helgen?

 

kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Assarsson

  Se till å njuta av din helg Emma 🙂
  Jag är LEDIG!!! Helt underbart efter en galet intensiv period med 11 dagars jobb på rad med 14 arbetspass inklämda, trivs på jobben & gillar det jag gör, men såå viktigt med en paus emellanåt!
  Sovmornar, goda & långa frukostar, en massa tid med min älskling, löprundor, filmkvällar, tid att bara vara..det är mina helgplaner! 🙂

  Trevlig helg 🙂

 2. Linda Orre

  Åh så fina blommor, tänk om man inte vore allergisk!
  Klev av dygnspass idag och har ledig helg nu 🙂 ska inleda 30 dagars plankautmaning idag, känns spännande o se om jag på dag 30 kommer orka hela 5 minuter!!

  1. Emma

   Ja blommorna är fina, men är man allergisk är det ju fint med plast också 🙂 Härligt med en ledig helg! Njut och lycka till med plankutmaningen 🙂

stats