Emma Barremyr

Rawchefboxen

Hej vänner ♥

Rawchefboxen från The Healthy Box ramlande ner i brevlådan lagom till helgen! Tjohoo!!!  Och som alltid är jag precis lika lycklig som ett barn på julafton när jag öppnar ett paket där innehållet är något ätbart, hehe. Den här specialboxen innehåller bara massa rawfoodprodukter och är ett samarbete med Sveriges främsta rawfood kock Viktor Ingemarssson.

Spirulina passar bra i rawfoodbakverk, smoothies och liknande, Solroskärnor är perfekt i mellanmålsbollar, müsli eller i fröknäcke, likaså Chiafrön som även är otroligt goda att göra pudding på och det har ni väl alla testat vid det här laget? Om inte – klicka här för ett smarrigt recept på chiapudding!

Kakaonibs är goda i bakverk, t.ex. som i dessa kokosbollar, och skalade Hampafrön är goda som topping på det mesta och Trailmix och Bobar är perfekta mellanmålssnacks!

Mycket gott alltså 😀

IMG_6007 IMG_6008 IMG_6009 IMG_6011

 

I boxen låg även ett litet recepthäfte med tips och recept på Rawfoodgodis! Ser fram emot att testa spirulinasmoothien 🙂

 

Som ambassadör för The healthy box har jag förmånen att få prova alla boxar gratis. Jag gick med i ett ambassadörsskap för att boxen verkligen är SÅ JAG, och därför kan jag stå för att visa den i bloggen! Jag älskar för det mesta innehållet i boxarna och tycker det är ett roligt sätt att få testa nya produkter på – men även få hem gamla godingar!

Jag gillar helt enkelt The Healthy Box!

Gör ni också det? 🙂

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej du Emma! Jag har lönge undrat var man kan få tag på dessa Bobars. Vet du om de går att beställa någonstans?
    Bästa du, ha en fin helg 🙂

    1. Emma

      Hej! Vet bara att de säljs på badhuset i Karlstad, annars vet jag tyvärr inte. De är ju ganska nya på marknaden så kommer säkert dyka upp på flera ställen snart 🙂

stats