Emma Barremyr

FREDAGSLISTA

 

G O D  M O R G O N  ♥

 

Hur mår jag?

Jag mår bra! Fredagar är min favoritdag att vakna upp till och jag älskar lugnet som sprider sig inom mig när jag tänker på helgen. Eftersom vi städar på torsdagar är lägenheten nystädad, veckans to-do-lista är snart avbetad, jag njuter av en god frukost och ser fram emot att få åka hem till mamma och pappa i helgen för att mysa och umgås.

 

Hur känns kroppen?

Bättre än vad den gjort tidigare i veckan. I söndags började jag få problem med smärta i ländryggen/ sätet som strålade hela vägen upp till huvudet. Har knappt kunnat börja mig framåt och har inte kunnat träna på hela veckan. Jag har fått gå på värktabletter för att ens kunna stå eller sitta och inte ligga och vrida mig i smärta. Väntar nu på tid hos sjukgymnasten som inte hade något ledig förrän nästa vecka. Men det är bättre idag, äntligen!

 

Dagens träning?

Det blir ingen träning p.g.a. ryggen! Däremot har jag kunnat gå promenader och stretcha försiktigt. Så dagens motion blev en lugn morgonpromenad följt av en stund meditation/ stretch. Helt okej ändå 🙂

 

Dagens frukost?

Ugnsbakad hirsgröt med keso och en kopp pepparmyntste.

Klicka här för recept!

 

Dagens outfit?

Mysiga pyjamasbyxor i fleece från H&M och underställströja från Craft. Jag jobbar hemifrån idag och trivs bäst i myskläder!

 

En sak som jag är tacksam för?

Den vackra rosbuketten som Pelle kom hem med igår. Att ha färska blommor på bordet gör hela mig lite gladare!

 

 

IMG_5928 IMG_5923 IMG_5934

 

Hur mår du?

Berätta gärna!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Orre

  Jag har haft en jobbig vecka, varit ledig sen tisdag morgon och haft migrän varenda dag. Dagarna har mest spenderats i soffan med x antal koppar starkt kaffe…. laddar nu för dygnspass på jobb med start 1800 idag 🙂
  igår kom jag ut till vanen och får se en krossad ruta. Så fruktansvärt trist o onödigt!! Kändes extra jobbigt nu med bara 1,5 månad till semester och då ska den ju vara i topptrim.

  1. Emma

   Vad tråkigt för dig! Men NEJ??? Förstår att det känns trist 🙁 Din stackare, hoppas att den här veckan är mycket bättre för dig! Kram

 2. Marinda

  Jag har väldigt ont i sidan på hålfoten så har inte kunnat gå, springa eller ha på mig skor i vecka nu. Smärtan kom från ingenstans, vet du vad det kan bero på? Annars mår jag bra, ska träna på gymmet ikväll med pappa. Mysigaste stunden på dagen 🙂 Skönt att du också mår bra Emma!

  1. Emma

   Jag tycker du ska ta dig till en sjukgymnast för undersökning! Där kan du få hjälp med behandling och eventuell rehab 🙂 Hoppas du får ett härligt träningspass med din pappa och en mysig helg! Kram

stats