emmabarremyr

Emma Barremyr

JAG LÄNGTAR!

Hej vänner ♥

Snart åker vi ÄNTLIGEN upp till Idre Fjäll igen, hela familjen Barremyr! Den här skidveckan är vårens höjdpunkt och en tradition vi haft ända sedan 1996, så nästa år blir det alltså 20-årsjubileum! Tjohooo!

Sedan 1999 har vi haft en egen stuga som vi åkt upp till och varje vinter, sommar, vår och höst, och det har varit många roliga äventyr genom åren! Det är så mycket som har upplevts där uppe på fjället att Idre nästan känns som en barndomsvän till mig. Det är en trygghet att komma upp dit och det pirrar i magen när jag tänker på att det inte alls är långt kvar nu! På söndag är det två veckor tills vi packar in oss i bilen och åker norrut!

Jag ser fram emot att få äta långa, stora skidåkarfrukostar, njuta av förmiddagar i nypistad backe, eftermiddagsturer på längdskidor, sitta på fjällcafé och dricka varm choklad med vispgrädde, grilluncher i backen, skratta mycket, vara i familjens närhet, njuta av långa middagar, spela massa kortspel, andas fjälluft, höra naturens tystnad och förhoppningsvis få njuta av solens strålar!

IMG_4968-701x467 IMG_0135-701x467 IMG_4964-701x467 idre39-701x525 idre33-701x525 idre28-701x525 idre25-701x525 idre16-701x525 idre14-701x525-3 idre10-701x525 4-4-701x935

 

Jag längtar väldigt mycket efter Idre just nu!

 

Vad längtar du efter?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Hej!
  Jag har läst igenom dina tips om vandringen i Norge nu, men en liten fråga till, hur tog ni er dit och i mellan alla olika vandringsleder? Det är ju milslånga sträckor! Hur länge var ni borta? 🙂
  Kram

  1. Emma

   Ja det var ganska mycket resande 🙂 Vi åkte bil mellan platserna och var borta i totalt 10 dagar 🙂 Kram

 2. Lisen

  Men gud vad härligt det lät och vilka bilder! 😀 Nu längtar jag också efter fjället och allt som hör det till haha 😀 Kram!

 3. Vickan

  Åh så härligt det låter. Jag har själv precis köpt mina första längdskidor som vuxen och ser verkligen fram mot att kunna åka nästa vinter.

 4. Anonyma jag

  Oj vilken HÄRLIG tradition! Älskar taditioner-nåt som saknas i min familj, men nåt som jag sedan ska föra till mina barn när jag nån vacker dag skaffar familj! 🙂

 5. Ann-Christine Reimer

  Att jag ska bli av med såren på hornhinnorna! Blir galen!! Jag sover tydligen inte med ögonlocken helt stängda och då kan det bli så här. Grrrr! Åsså längtar jag till påskafton den 4 april då jag ska åka och hälsa på min bloggkompis Lena i Los Angeles. Bor i LA den 4-11 april och sedan flyger jag upp till San Francisco och bor där två nätter innan hemresan. Ska träffa min aupairfamilj bland annat. Flickan föddes dagen efter jag flyttade in i huset. Idag är hon 30 år och har två egna barn, 4 och 1,5 år. Vi ska träffas i föräldrarnas hus där jag bodde. Vi har träffats ett par gånger under de här 30 åren, men jag har inte varit i huset så det ska bli jättekul! Jag har varit och handlat lite svenska grejer i present – brödkorg/bricka med skandinavisk design, handduk från Ekedals heller vad det heter, Orrefors snölyktor och lite svenskt godis som kexchoklad, polly, gott & blandat och Ahlgrens bilar! 😉

stats