Emma Barremyr

Det lilla extra i livet

God morgon solstrålar ♥

Igår när mamma anlände hade hon en fullpackad träningsväska med sig, och eftersom vi skulle aktivera oss med något skoj fick jag välja om jag ville styrketräna, gå ut och eller simträna. Jag valde simning eftersom det var så himla länge sen jag gjorde det, och för att det är så himla härligt. Det gör mig lugn, varm och avslappnad. Så efter att ha anlänt hemma var det bara att packa om väskan till en badväska och traska de få meterna vi har till badhuset.

Både mamma och Pelle körde på crawl (båda har gått kurs), men jag körde på vanlig simning (någon gång ska jag också gå kurs)! Igår blev 1 km vanlig simning perfekt och sen var jag sådär lagom trött i kroppen. Några minuter i bastun var pricken över i:et och sen var soffan otroligt skön att krypa upp i där hemma.

Väl hemma igen kom Julia med ett varsitt sushipaket (Oooops, andra dagen i rad 😀 ) som fick agera kvällens middag, och sen blev det bara mys för hela slanten fram till läggdags!

Idag har jag och mamma haft långfrukost framför tv:n. Jag var uppe lite tidigare dock och betade av en del jobb, och nu sitter vi här i soffan och tar det lugnt med en varsin kaffekopp i knät. En sån här enkel grej – att få ha mamma på övernattning med träning, middag och långfrukost, det kryddar just den här onsdagen med extra tacksamhet i mig. Det är alla dessa små saker som gör livet lite extra, och som gör mig väldigt glad inombords!

Frukosten blev dock inget avancerat, men ändå så kändes det som något extra – just för att vi tog oss tiden att fixa frukosten och sen njöt av den tillsammans. Färskpressad juice på apelsin, morot och ingefära är standard hos oss. Till det hembakat bröd med stekt ägg, brieost, ekologisk salami och avokado. Och så kaffe såklart!!!

Ofta är det enklaste det godaste!

IMG_5253 IMG_5255 IMG_5251

 

 

Vad gör du idag för att göra den här dagen till något extra? 

Vad är betydelsefullt för dig och vad vill DU krydda ditt liv och din onsdag med?

Fundera lite och unna dig det. För du är värd det!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Christine Reimer

    Simma gillar jag! Men glömmer hela tiden att möjligheten finns (för att jag har så mycket annat att göra), men jag gillar t o m doften av badhus är jag kommer in genom dörrarna – får nog ta tag i det där igen.

stats