Emma Barremyr

ZENIT – behandling för ätstörningar!

Hej kära läsare ♥

Att jobba för ett samhälle fritt från ätstörningar och psykisk ohälsa är något som jag brinner stark för. Mitt största syfte med bloggen är att få andra människor att må bättre och eftersom jag vet att många av er läsare lider av kropp- och matångest vill jag skriva om det. Jag vill berätta om mina egna erfarenheter, visa att det GÅR ATT BLI FRISK. Jag vill peppa och inspirera och få er att tro på er själva, att ni är värda att må bra!

Ni är så många som dagligen hör av er och ber om hjälp och jag gör allt jag kan för att hinna svara på allt, men ibland tar det alldeles för lång tid!

Därför blir jag extra glad över att få mail som det som trillade ner i mailkorgen idag. Fyra psykologstudenter har dragit igång en behandlingsstudie via internet för personer med olika former av ätstörningar som sitt examensarbete. ZENIT erbjuder kostnadsfri psykologisk behandling via nätet och söker nu personer från hela Sverige. Mer information hittar ni på www.zenitstudien.se och anmälan är redan öppen!

Det här är ett fantastiskt initiativ och jag blir så glad av att veta att det finns fler därute som vill hjälpas åt att jobba för ett samhälle utan ätstörningar!

affisch_v3

 

Om du själv har eller vet någon som har ätstörningsproblem – gå in och anmäl er till kostnadsfri behandling på www.zenitstudien.se. Behandlingen sker via internet så du kan bo varsomhelst i Sverige och inga resor eller besök krävs.

 

Den finns en väg till frihet – VÄLJ DEN!!!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats