Emma Barremyr

10 favoriter från Piggabutiken och 15%

God morgon solstrålar ♥

Det är fredag! Underbara fredag!

Den här fredagen har jag dessutom möjlighet att ge er 15% på ett helt köp hos Piggabutiken!

Jag och Piggabutiken har firat ett år som samarbetspartners, och det tänkte jag att vi skulle fira här på bloggen i form av ett inlägg med favoriter och en rabattkod till er. Jag tycker att det är helt fantastiskt att få samarbeta med dem! Jag trivs så himla bra med deras produkter, kontakten med dem och den fina (och snabba) servicen de ger! Ekologisk hud- och hårvård har blivit viktigt för mig och utbudet hos dem är stort. Dessutom börjar det trilla in mer och mer hälsokost hos dem, vilket jag gillar väldigt mycket. Så dessa saker är anledningen till varför jag arbetar med dem, och varför jag rekommenderar dem till er!

IMG_6396

 

Här kommer mina 10 favoriter utan inbördes ordning (väl testade och därför rekommenderar jag dem vidare):

 1. Suppressing cream från Q for skin – en helt underbar ansiktskräm såhär års! Jag anväder den som nattcreme.
 2. Schampoo från Maria Åkerberg – jag använder det som doftar underbart av lemongrass!
 3. Balsam från Maria Åkerberg – jag använder Energi som är väldigt drygt och gör mitt trassel till hår lättkammat och mjukt!
 4. Hårbottenpaket från Q for skin – detta hjälpte mig att få bli från mina hårbottenproblem förra året, rekommenderar det starkt till alla som har torr hårbotten och beläggningar.
 5. Foundation från Maria Åkerberg – den blandar jag med ansiktskrämen på morgonen för att få en fräsch färg i ansiktet!
 6. Bönpasta – proteinrik pasta med mycket fibrer som mättar väldigt bra! Älskar bönpasta!
 7. Flytande D-vitamin – ett måste under de mörka månaderna för att tillgodose behovet!
 8. Riskakor med choklad och kokos – dessa är så jäkla goda!!! De funkar lika bra till fika, som till mellanmål, fredagsmys eller före/ efter träning.
 9. Mörk mint-choklad – den perfekta chokladen till en kopp kaffe/ varm choklad! Den är SÅ god 🙂
 10. Matsmältningsenzymer – dessa är grymma vid gaser och uppsvälldhet och har hjälp mig enormt mycket (finns även för veganer)!

 

2-16

 

Har ni några favoriter därifrån? Passa på att beställa påfyllning idag, eller kanske testa något nytt!

Ange koden: Emma15% (ett ord) för att få 15% på ett helt köp idag!

 

Trevlig fredag på er!

Kram / Emma.

 

Inlägget är ett samarbete med Piggabutiken.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Hej!
  Jag har besvär med torr hy och eksem och har funderat på att testa svartvinbärskapslarna från Q for skin. Tar du de och tycker de är bra? De verkar innehålla mycket Omega 6 som man väl egentligen inte ska ha för mycket av?

  Mvh,
  Malin

 2. Hanna Klang

  Så bra att detta kom nu precis när jag skulle beställa Matsmältningsenzymerna igen som jag har hållit på med nu i ett halvår. Passar på och testa mintchokladen du tipsa om, choklad och mint är min svaghet! Ha en fin helg! Kram!

 3. Emma

  Men så perfekt! Både svartvinbärskapslarna och havtornskapslarna gör under för huden tycker jag 🙂 Hoppas du får en grym helg Matilda! Stor kram till dig

 4. Matilda

  Haha, perfekt timing! 😉 Började med hårbottenpaketet och svartvinbärskapslarna för ett tag sedan, dags för ny beställning idag! Matsmältningsenzymer åker med också. Jag tycker att svartvinbärskapslarna gör stor skillnad på min hud. Hoppas du får en fin helg, stor kram!

stats