Emma Barremyr

Havrescones till frukost!

God morgon vänner ♥

Det har varit en lång och härlig ledighet som gått i en rasande fart! Ett nytt år är här och idag återgår jag äntligen till vardagen, men det är annorlunda den här gången. Det här är min allra första arbetsvecka som helt egen företagare och det känns både spännande, roligt och läskigt på samma gång. Det kommer innebära hårt slit och mycket jobb, men samtidigt en enorm frihet och ett liv som jag länge drömt om! Jag ser verkligen fram emot 2015 och allt vad det året kommer innebära!

Idag har jag mycket jobb att ta tag i, men Pelle är fortfarande hemma ett par dagar till innan han återgår till jobbet, och eftersom det är så mysigt att vara hemma båda två har vi självklart gjort frukosten till något extra innan min arbetsdag drar igång. Idag blev det underbara havrescones från Nillas Kitchen till frukost! De blev jättegoda och är dessutom glutenfria!

Rekommenderas stark!

 

IMG_5139IMG_5143IMG_5141IMG_5140IMG_5145

 

Klicka här för att komma till receptet!

 

När vi kom hem från Loka i torsdags skaffade vi en provmånad på Netflix och har därför klämt både första och halva andra säsongen av Vampire Diarys i helgen! Eftersom vi under ledigheten flängt fram och tillbaka lite överallt har det varit så himla skönt att bara ligga hemma i (nya) soffan och slappa i helgen. Slappandet har dock brytits av med ett par träningspass och middag hos vänner, men annars har vi inte gjort värst mycket mer!

Vad har ni gjort för spännande i helgen?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej!
    De där havresconesen verkar kanongoda men jag har tyvärr inget rismjöl hemma däremot har jag kokosmjöl, mandelmjöl och majsmjöl så det känns bättre att använda någon av dem än att köpa ytterligare än påse med ett annat mjöl för ett recept! Men har lite dålig koll på alla dess olika mjölsorter, vilken mjölsort av kokos-, mandel- och majsmjöl är mest lik rismjöl? Har du några tips för hur man kan testa sig fram? Tacksam för svar!

stats