Emma Barremyr

Världens bästa tjejdag

Hej vänner ♥

Igår hade jag världens bästa dag, men världens bästa tjejer!

Vi är och har länge varit ett gäng på sju tjejer. Idag bor vi utspridda på tre olika orter och hinner inte ses allihop på samma gång särskilt ofta. Två har blivit mamma och snart är en tredje på gång. Det är overkligt hur stora vi blir, men samtidigt häftigt att se nya liv skapas. Igår fick vi känna den väntande flickan sparka i magen, SÅ COOLT – tänk att det ligger en människa där inne! Jag längtar tills vi får träffa henne, bebissnos måste vara något av det bästa som finns!

Sist vi sågs allihop var på midsommar så en heldag ihop var precis vad vi behövde! Vi började vår tjejdag med att mysa i relaxavdelningen i Sundsta badhus. Bubbelpool, bastubad, solterapi och hälsolunch var vad vi ägnade eftermiddagen åt. Sen fortsatte vi kvällen hemma hos min syster där hennes kille Martin hade kokat ihop pulled cow som vi avnjöt i tacobröd med grönsaker och sås. Martin fick såklart äta med oss när han gjort mat, men sen fortsatte vi kvällen i tjejanda för att prata ikapp all förlorad tid tillsammans med massa skratt och god choklad!

Helt klart en dag som gjorde gott i själen!

IMG_5041 IMG_5043 IMG_5044 IMG_5045 IMG_5047 IMG_5051 IMG_5054

 

Idag känner jag mig extra tacksam för mina fina vänner 

 

Vad känner du dig tacksam för?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Assarsson

  Jag känner mig oerhört tacksam över livet 🙂
  Tacksam över att jag tagit mig levande igenom den svåra anorexi jag lidit av!
  Det är så man får nypa sig i armen ibland för att fatta! Jag lever och jag gör det lycklig 🙂
  Tidigare var livet mest ett fängelse 🙁 Alla ni som är drabbade, ta tag i era problem hur svårt det än är, för det går att bli fri(sk)!! Jag lovar! Och det är såå värt det 🙂
  Jag är såå tacksam över att jag hittat kärleken i livet och numera är sambo ❤️
  Mina vänner är få men goda, de är guld värda ❤️

stats