Emma Barremyr

Fjärde advent – vinn produkter från Helhetshälsa

 

Helhetshalsa_bild_tillverkare_1980

God morgon vänner ♥

Glad fjärde advent allihopa! Hoppas att ni mår riktigt bra och att ni haft en fin helg 🙂

Här är det dags för sista tävlingen i 2014 års adventskalender och idag är det Helhetshälsa som står som sponsor med sina grymma produkter. Själv så älskar jag Helhetshälsas produkter och gillar tanken de har med sina kosttillskott. Om ni inte visste det så har de har som idé att göra marknadens renaste kosttillskott genom att undvika tillsatser som bindemedel (därför använder de kapslar och inte tabletter), smörjmedel vid kapsling (smörjmedel är inte en ingrediens som behöver deklareras), klumpförebyggande medel (deras pulver får skakas lite extra för att de inte har klumpförebyggande medel) och färgämnen. De analyserar råvarorna för renhet och deras produkter tillverkas i Sverige. Det är bra produkter helt enkelt som jag gillar!

Till dagens tävling har jag själv plockat ihop ett paket med mina favoriter:

IMG_4654

För att tävla:

 • Lämna en kommentar till varför du vill vinna produkterna
 • Gilla Helhetshälsa (där hittar ni även fler tävlingar nu innan jul) och PT by Emma på Facebook

Tävlingen avslutas kl 00.00 ikväll och vinnaren presenteras imorgon!

 

Hoppas att ni få en underbar fjärde advent mina vänner ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  ÅH, wow och hjälp vilket perfekt paket du plockat ihop Emma.
  Jag vill vinna detta för att göra min förskärckliga IBS-mage friksare, gladare och mer välmående. Varje dag är ett orosmoment då magen efter måltider blir orolig och uppblåst. Det påverkar hela livssituationen och dagarna på jobbet där jag är väldigt begränsad och inte kan springa iväg på toaletten när jag vill…:) hehe.

  Jag har tidigare provat chlorella, efter att du tipsat om det i bloggen, och det var superbra att kickstarta dagen med. Dock är dessa produkter väldigt opassande för min plånbok nu, trots att magen går före det mesta. Detta paket skulle inte bara göra mitt hjärta oerhört lyckligt utan även min lilla värdefulla mage. För är magen glad är jag glad? Ha 😀 Jag skulle bli så otroligt överlycklig om jag vann, precis som alla andra som också vill vinna? hehe.

  Tack för en grym blogg. Du är fantastisk och förespråkar verkligen vad hälsa är för mig. Kram Ida

 2. Katrina

  Msm-tillskottet vill jag gärna ge bort till min barndomsvän som för tio år sedan fick reda på att hon har en ärftlig sjukdom som gör att musklerna förtvinar och hon har ständigt ont i lederna. Jag har hört att msm kan lindra smärta i lederna. Resten vill jag ge till min sambo som har haft ett fruktansvärt år, då han fick en blodpropp i handen när vi i våras landade med flyget i Italien. Istället för en fantastisk första resa för oss två så åkte vi in och ut på sjukhus där ingen talade engelska och efter lite morfindropp så skickades vi tillbaka till hotellet varje gång (sjukhus i södra Italien är inget att rekommendera). Vi fick flygförbud av SOS international i några dagar och missade då vårt flyg hem.. Väl hemma i Sverige blev han akut opererad och var bara nån dag ifrån att behöva amputera handen (nerverna har dött och musklerna var på väg att förtvina). Han har fortfarande ont i handen och ingen styrka men nu har han precis kommit igång med träningen igen och jag önskar honom ett bättre 2015 med en kickstart och fokus på helhetskänsla.

 3. Hanna

  Likt fler som kommenterat har jag länge varit mycket intresserad av att testa de produkter du använder, då jag tycker du verkligen har sunda åsikter och inställningar i livet och till kosttillskott – kort och gott jag litar på det du rekommenderar. Jag har åtskilda krämpor, ja en kan ha det fanns en just fyllt 23, som jag står något handfallen inför. Då jag lever ett aktivt liv och snart ska iväg utomlands för praktik i ett halvår känner jag mig alltmer desperat att hitta lösningar på mina problem. Därför skulle det vara fantastiskt att få chansen att testa dessa produkter!

 4. Erik

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna detta för att ge bort det till världens bästa vän som har problem med ständig trötthet och är väldigt deprimerad. Tror många av dessa produkterna hade kunnat hjälpa henne komma upp på fötter igen och få energi att fortsätta jobba mot sin depression. Så håller tummarna för hennes skull. 🙂

 5. Caroline

  Jag vill absolut inte ge någon tyck-synd-om-mig-slash-snyft-historia nu men jag har haft en oerhört jobbig sommar och höst då jag för första gången i mitt 21-åriga liv genomgått en depression. De senaste månaderna känns bara som ett svart mörker. Med lite pushing från anhöriga kom jag iallafall i kontakt med sjukvården för några veckor sedan och börjar sakta men säkert må bättre. 2015 SKA bli ett ljusare år och jag vill verkligen satsa på att må bättre och förutom att fortsätta gå till psykolog vill jag må bra rent kroppsligt genom lugn och ro och hälsosam kost.

  Om det är nått jag lärt mig från din fantastiska blogg är det att man kan må psykiskt bättre med enkla medel som frisk luft, vila och bra mat. Att vinna detta finfina paket skulle hjälpa mig i min nystart! Det vore den bästa julklappen nånsin, jag skulle bli såå glad om jag vann! 🙂

 6. Sofie Eriksson

  Ååååå vilket superduperunderbart paket. Skulle vara den perfekta julklappen till mig själv. Älskar träning och hälsa men har på senaste tiden varit väldigt nedstämd och trött, så skulle behöva någonting som sporrar mig igen, och vad vore inte bättre än detta fantastiska paket. Håller tummarna till Max att jag kammar hem denna vinst. God jul och gott nytt år till dig!

 7. Åsa Frödin

  jag har opererats och hoppas pånsnabbare läkning med hjälp av dessa produkter. Tar Helhetshälsas D+ K varje dag och har provat på MSM genom ambassadören Hanna Fornhem. Har även provat Chorella i bärsmoothies. I och med att produkterna är rena och utan konstgjorda tillsatser skulle det kännas bra att få boosta i läkningsprocessen!!!

  God Jul!

 8. Isabel

  Jag älskar dina recept och den inspiration din blogg ger har gjort att jag allt mera funderar på vad jag stoppar i munnen…
  En de av de produkter du delar ut har jag läst om tidigare, men aldrig själv provat på. Så detta är ju en ypperlig tillfälle för mig!

  God Jul och fortsätt i samma stil år 2015! Trogen läsare

 9. Johanna och Ida

  Jag och min syster skulle bli så himla lyckliga om vi lyckades vinna detta underbara pris! Vi har kämpat med ätstörningar och sedan dess har vi haft mycket problem med våra krångliga magar. Vi har hört mycket gott om helhetshälsa så det skulle vara jättekul att få testa dina favoriter av deras produkter för att se om de kan hjälpa även oss. Att de strävar efter att ha Sveriges renaste kosttillskott tycker vi är otroligt bra! Det behövs mer sånt idag och det vill vi uppmuntra! :)Att du som är en sån otroligt stor inspiratör och förebild för oss anordnar tävlingen gör det hela ännu bättre 🙂 Nu håller vi alla tummar vi kan! Du är bäst Emma, kram!:)

 10. Alexandra

  Jag lämnade precis en kommentar varför jag vill vinna, konstigt nog kan jag komma in på bloggen men för dåligt internet för Facebook så kan tyvärr inte gilla någon av sidorna och vet inte om jag redan gör det. Hoppas de kan vara okej Att jag gå in och gilla så fort jag få möjlighet men ändå ha chans på tävlingen

 11. carro

  Nej, skrev fel! Så här skulle det vara 😉

  När tröttheten och orkeslösheten ej vill försvinna,
  vore vitaminer och kosttillskott underbart att vinna.
  Helhetshälsa är det bästa man kan få,
  då funkar kropp och knopp från topp till tå.
  Med tillsatser och färgämnen vet man ej vad som kan hända,
  men med rena produkter håller jag tummarna att ni mig detta ska sända.

  Kram 🙂

 12. Alexandra

  Jag vill vinna för att jag vill prova nya grejer & inprincip alla dessa grejer man ha chansen att vinna idag är nytt för mig. Det är så lätt att snöra in sig i det bekväma och det man känner igen istället för att prova något nytt. Alla dessa grejer kanske gör susen för min kropp men det vet jag inte förrän jag fått prova! 🙂

  God Jul
  Alexandra

 13. carro

  När tröttheten och orkeslösheten ej vill försvinna,
  vore vitaminer och mineraler underbart att vinna.
  Helhetshälsa är det bästa man kan få,
  då funkar kropp och knopp från topp till tå.
  Med tillsatser och färgämnen vet man ej vad som kan hända,
  men med rena produkter håller jag tummarna att ni mig detta ska sända.

  Kram 🙂

 14. Elin

  För tillfället mår jag mycket dåligt, jag får vila tåligt. Vitaminer jag skulle behöva tillsätta, min kropp skulle tycka att det är det rätta. Nu i vinter kan man känna sig lite trött, men jag vill inte ha något sött. Däremot önskar jag mig nyttigheter i alla dess slag, i detta skulle jag gärna greppa ett tag. Smoothien boostad med vetegräs, det kan på mig sätta riktig fräs. D&K-vitamin kan säkert göra huden extra fin. Fantastiska helhetshälsa kommer mig att frälsa. Vilket paket, livet kommer bli till en riktig lek.

 15. Jonna

  Nu i juletider, och med bara några få dagar kvar till julafton, skulle ett besked om en vinst av dessa produkter vara så underbart kul! Det är så enkelt att enbart tänka på vad man ska ge alla andra att man helt enkelt glömmer att ge sig själv något. Sen så finns det ju inte heller så mycket pengar över till att köpa något till sig själv heller, varför det vore så underbart om man skulle bli den lyckliga att VINNA dem! Håller därför tummarna för att få dessa underbara produkter, har länge tänkt köpa några av dessa men har aldrig riktigt vågat…

 16. Emely

  Vilken fantastisk tävling!! Helhetshälsa ÄR BÄST!!!
  Jag föddes med svagt immunförsvar och har verkligen fått bevis på det på senare år, då jag lätt blir sjuk och har svårt att ta mig ur den onda cirkeln. Har varit konstant sjuk i 2 år, men nu har jag banne mig fått nog och gör allt jag kan för att bygga upp mitt immunförsvar. Det hade varit så underbart att få testa de här fina kitet. Helhetshälsas produkter gör underverk, det vet jag! ha det gott.

 17. Jenny

  Det här vore rena drömkitet att vinna. Vore en helskön julklapp helt enkelt 🙂 Å så är det ju riktigt bra, ochrena produkter. Superbra att starta det nya året rent å fräscht!!!

 18. Kajsa

  Hej! Jag skulle vilja vinna produkterna för att kunna hjälpa till, och reparera min kropp. Efter en vår med betygsstress i nian, och en högintensiv höst första gymnasieåret så har min kropp markerat att den fått nog av all stressig och dålig sömn. Jag har börjat tappa hår, och förlorat min mens. När det var som värst under hösten så hade jag halcinationer flera gånger, och somnade ofrivilligt på lektionern. Nu har jag beslutat mig för att mitt liv måste struktureras om, och min kropp måste få det den behöver. Därför skulle jag vilja ge den extra näring så att den kan få bygga upp sig, men tyvärr är jag student och har inte pengarna nu efter all julklappshandel att köpa olika näringstillskott. Hoppas du får en fin jul Emma, kram!

 19. Annika

  Åhh ahh vilket underbart paket måste jag säga! Jag skulle vilja vinna för att dels få testa några produkter själv, bland annat vetegräset som jag spanat på ett tag:) Till en av mina vänner skulle jag ge probiotika och MSM då hon hela hösten haft en rad jobbiga allergier som jag tror de kan vara bra mot. Eftersom jag är student och kommer vara det ett bra tag till hade det varit superkul att vinna lite produkter som en vill testa men som ekonomin till viss del sätter stopp för. Kram och god jul

 20. Frida

  Jag har som mål att 2015 ska bli ett hälsosamt år med träning, eftertanke och god, hälsosam mat. Det här vore en bra början 🙂 kram!

 21. Sune Andersson

  Hej!

  Min dotter berättade lite för mig om din blogg och att hon tycker du och bloggen är mycket bra! Nu såg jag att du har en tävling här som jag vill delta i. När jag läste det du skrivit ovan så tänkte jag på hur bra denna vinst skulle passa min dotter just nu. Hon kämpar så väl tillbaka efter de hemska ätstörningarna hon dragits med under många år och hennes kropp skulle verkligen behöva alla näringstillskott. Jag vet hur mycket hon tycker om din blogg så om jag vinner detta och ge till henne skulle jag få bevittna världens största leende!

  God Jul!

 22. Amanda

  Hej Emma!
  Jag skulle gärna vilja vinna detta paket, inte åt mig själv, utan åt min mamma. Hon har länge haft problem med sin mage och har pratat om att testa bland annat superfood och vitaminer i samband med bättre kost. Jag skulle bli så himla glad om jag fick chansen att vinna och ge det här till henne i julklapp. Hon känner att det är som en djungel att gå in i en hälsokost butik då det finns så mycket att välja på och har därför inte vågat sig på att köpa något.
  Jag håller verkligen mina tummar att jag blir den lyckliga vinnaren. Min mamma skulle bli överlycklig och jag kanske skulle bli ännu gladare att få ge henne det här och hon kanske äntligen kan få må bättre.

  Tack för en bra blogg! Kram

 23. Marie Andersson

  Även jag älskar och uppskattar rena produkter enormt mycket! Jag är mycket medveten om vad jag köper och konsumerar, framför allt nu efter att mamma fick cancer som hon sedan tyvärr nu gått bort i. Innan hon dog så pratade vi lite om just detta ämne. Jag tror mycket på rena produkter och använder det så bra jag kan, till såväl insidan av min kropp som på utsidan. Helhetshälsas produkter har jag ännu inte provat (tänkt köpa det många gånger men det har inte blivit av ännu) så därför skulle jag gärna vilja vinna ditt paket Emma. Denna jul kommer att bli annorlunda, den första julen utan min älskade mamma, så denna klapp skulle värma mitt jul-hjärta extra mycket <3

  Kram från mig

 24. Anna

  Hej Emma!

  Det här kittet skulle vara ett dröm kit för mig att vinna!! Har tvekat fram och tillbaka om jag ska skriva här, då jag tänker att jag vinner säkert inte ändå. Men nej jag måste tänka positivt om jag ska få det jag vill så hoppas nu att turen för en gång skull är på min sida!

 25. Josefin Stolt Westling

  Eftersom jag bor så långt bort (Australien) vore det nice att vinna dessa produkter så jag kan prova dem och sen beställa de jag gillar. Mitt intresse för hälsa och träning har ökat på senaste tiden och lite extra motivation är alltid trevligt!!
  God Jul!! =)

 26. Sanna

  HAr kollat in produkterna länge, men sedan tvekat. Har läst på och lärt mig mycket om de olika hälsopreparaten som är bra för kroppen och vid träning. Lär mig mer och mer om hur jag fortsätter att vårda och förbättra min hälsa. Har två barn och en fin man som behöver en mamma och fru fylld med energi. Detta från helhetshälsan skulle ge mig den där kicken, att fortsätta den resa jag påbörjat. En extra kick i en annars ganska tuff höst. Åh vad jag skulle vilja vinna detta.”

  /Sanna ♡

 27. Sanna

  ”Har kollat in produkterna länge, men sedan tvekat. Har läst på och lärt mig mycket om de hälsoprelaka som är bra för kroppen och vid träning. Lär mig mer och mer om hur jag fortsätter att vårda och förbättra min hälsa. Har två barn och en fin man som behöver en mamma och fru fylld med energi. Detta från helhetshälsan skulle ge mig den där kicken, att fortsätta den resa jag påbörjat. En extra kick i en annars ganska tuff höst. Åh vad jag skulle vilja vinna detta.”

  /Sanna ♡

 28. Ann-Katrin

  Ja önskar vinna för de verkar vara toppenprodukter, har testat några andra av deras produkter och vart nöjd.Dettskulle vara en toppen start på ett nytt år efter jag haft de svåraste året i mitt liv. Kraam till dig! <3

 29. Johanna

  Jag skulle gärna vilja vinna dessa då jag har haft problemmage i himla många år, och fick IBS-diagnos för några år sen. Men ganska nyss så började jag använda chlorella då jag såg här att du tipsade om det, och det är det första som har hjälp (tillsammans med aloe vera), vilket är otroligt skönt!! 🙂 så därför hade det varit fantastiskt roligt att vinna det och lite mer från Helhetshälsa för att få en ännu gladare mage! 🙂
  God Jul och kram!

 30. Malin

  Det är viktigt att ta hand om både kropp & knopp,
  för att kunna känna sig på topp!
  År 2014 har varit slitsamt på många vis,
  & jag tror vi är många som skulle gagnas av detta pris!
  Helhetshälsa unnar jag oss alla,
  men lite ego har ni väl ändå rätt att mig kalla 😉
  För jag vill gärna vinna & ge mig själv en bra start,
  på ett nytt år med med nya möjligheter i full fart!
  Men ännu är året inte riktigt till ända
  & mycket kan fortfarande hända.
  Varje dag är en ny möjlighet,
  så skjut inte din hälsa på en framtid vi ingenting om vet.

  Var rädda om er över julhelgerna <3

 31. Marie

  Halloj!!! Har samma motivering som tidigare i en annan tävling!! Är väldigt intresserad av de produkter du äter och använder!! Men i denna julstress som jag tyvärr känner men försöker tänka bort orkar jag inte fokusera på att googla och hitta bra produkter!! Men nu om ngt behövs de väl! Litar på dig och ditt omdöme då det gäller kost tillskott! För mig är marknaden övermäktig!!! Hoppas nu på en liten för tidig klapp

 32. Fanny

  Detta skulle jag så gärna vilja vinna! Att boosta kroppen med dessa produkter tror jag alla skulle må bra av. Nu under hösten och vintern har jag (som vanligt) blivit tröttare och till följd av det drabbats lättare av psykisk ohälsa. Jag tror att kropp och själv verkligen hör ihop och att få ge kroppen extra med näring och sånt man mår bra utav tror jag skulle påverka själen och mående också. Skulle gärna unna mig sånt här oftare men då jag pluggar och inte riktigt känner att jag har råd att lägga pengar på det så skulle det vara grymt att vinna detta!
  God jul och gott nytt år Emma! 🙂

 33. Camilla S

  Är en arbetssökande stressad mamma med pressad ekonomi. Orken börjar ta slut känner jag och jag kan behöva hjälp med att boosta kroppen med massa bra vitaminer då varken orken eller ekonomin räcker till för att äta helt perfekt just nu.

 34. Emma Vuckovic

  Jag är verkligen nyfiken på att prova flera ab Helhetshälsas produkter & här kommer ju ett ypperligt tillfälle. Skulle bli fantastiskt glad över demna julklapp till mig själv

 35. Rebecca Björkén

  Att vinna det här vore toppen, det är ju liksom skitabra för kroppen.
  Att kunna boosta med massa bra, det är ju något alla vill ha.
  Att rensa och rena att nåt jag behöver, när jag nu massa slaggprodukter i kroppem har över.
  Såhär i slutet av detta år, vill man börja 2015 med att känna att man bättre mår.
  Jag skulle verkligen vilja vinna allt det här, eftersom att rutiner förtillfället mycket sämre är.
  Att kunna börja om med massa nyttigt och nytt, blir extra bra med tanke på min flytt. Att fylla upp med sånt som är bra, är precis så som jag vill ha!

 36. Lisa

  Hej Emma,

  Vilken rolig tävling 🙂 Jag skulle vilja vinna det här paketet för att ge till min storasyster. Hon har länge kämpat med att bryta dåliga vanor och för att få en hälsosammare livsstil och jag tror att det här skulle hjälpa henne att komma på rätt fot igen. Tack för en bra blogg Emma, och hoppas du får en riktigt god jul 🙂

 37. Lea

  Skulle så gärna vilja vinna och börja det nya året hälsosamt med hjälp av dessa produkter. Helhetshälsans holistiska syn på välmående tilltalar mig stort och uppfyller mina krav på bra produkter.
  Ha en fröjdefull fjärde advent!

  Lea

 38. Anna

  Hej!

  Hade varit SÅ kul om jag fick ta del av dessa fantastiska produkter. Jag letar med ljus och lykta efter produkter som svarar till mina krav, dvs. bra för insida, utsida och miljön. Tycker dessa produkter verkar helt fantastiska och hade blivit väldigt glad om jag fick chans att prova dem.

  Hoppas du får en mysig fjärde advent.

  Kram Anna

 39. Emelie Lundqvist

  Åhhh, Jag skulle jättegärna vilja vinna detta hälsopaket !!
  Jag har under senaste året haft det jättekörigt med min mage och därmed blivit väldigt intresserad av vad jag stoppar i mig, hur mycket det kan påverka magens hälsa, och som i sin tur underlättar för psyket vilket bidrar till tillfriskningen från min utmattningsdepression.
  Detta paket skulle jag ge till mig själv som en fin julklapp efter att ha varit för destruktiv mot mig själv allt för lång tid.

  Nu önskar jag dig en God Jul och hoppas att du har det bra i Idre !!
  Kramar

 40. Marie

  Har under hela livet haft ett stort intresse för träning och hälsa.
  Inom kosttillskott har jag dock inte speciellt stor koll! Skulle vara kul att få ett startpaket inom detta och testa! Älskar att testa nya saker inom hälsa. Dessa produkter känns mycket fräscha och skulle vara mycket effektiva speciellt under vinterhalvåret! Det nya året är påväg och en bra hälsosam start känns viktigare än någonsin! 🙂

 41. Alva

  Så länge jag kan minnas har jag haft en besvärlig mage, men det är inte fören nu som jag börjat fundera på det på riktigt. Några saker som jag märkt hjälper är att äta väldigt regelbundet och dra ner på mjölk och glutenprodukter. Men det här paketet vore ju toppen för en känslig mage!
  Dessutom har jag haft superjobbiga problem med min hy, och tillslut stod jag inte ut längre utan fick bege mig till en läkare. Där skriver dem endast ut antibiotika till mig och det känns så himla tråkigt att trycka i sig tabletter dagligen, vore jättekul att få testa MSM!
  Kram och god jul!

 42. Minna

  Jag är kär i denna värld av hälsoprodukter och det gör mig alldeles sprallig och glad att läsa om allt nytt!
  Där av skulle detta vara väldigt roligt att få pröva på och det skulle lysa upp vardagen under de tyngre dagarna. För nu när snön inte kommit är det svårt att inte drabbas av mörker och kylan = lite nedstämd. Dock försöker man kämpa emot detta och hur bra är inte då dessa produkter?
  och förutom för mig själv skulle nog inte min mamma tveka på att pröva hon också 😀

  Heja hälsan!

 43. Johanna

  Åh vilka produkter! Man kan ju göra ett försök och hålla tummarna att turen kommer till mig denna gången! 🙂

  Jag skulle så gärna vilja vinna det här paketet då jag nu i flera månader har lidit av håravfall och jag har verkligen gjort allt för att stoppa det.. Jag har betalat tusentals kronor på hårmineral-analys, homeopatmedicin, massor av olika hårtabletter, bara dyra organiska hårprodukter, ätit bra, andra kosttillskott utan någon förbättring. Det har verkligen gått till den punkt där jag får lite panik och känner hopplöshet, jag har nämligen tappat 3/4 delar av mitt ursprungliga hår (utan att överdriva nu.)

  Sedan fick jag höra att MSM skulle vara fantastiskt mot detta och jag skulle bli så glad om jag vann och fick pröva. Tänk om jag kunde få tillbaka mitt hår, det hade verkligen varit så underbart. Jag har även länge varit sugen på att prova superprodukter som vetegräs, chlorella osv för att se om det kan förbättra min hälsa, plus D vitamin för humöret så här nu vintertid. Jag har även problem med magen och huden så jag tror verkligen det här paketet skulle hjälpa mig så mycket.

  God jul och gott nytt år från mig till dig fina Emma!

 44. FRUKOSTERA

  Åh det skulle vara jättekul om jag vann! Har inte unnat mig själv något alls nu p.g.a att alla mina pengar måste gå till uppstarten av företaget, så denna grymma julklapp skulle göra mig jätteglad! Älskar att testa nya hälsoprodukter och på vintern känner jag helt klart att det behövs en extrakick av något för att man inte ska säcka ihop helt av mörkret… 😉

 45. Emma

  Detta vore en perfekt julklapp till min syster! Jag har funderat länge på vad jag ska ge till henne som har allt. Ganska nyligen fick hon precis som sin syster (jag) rosacea och det betyder att en inte kan använda vilka produkter som helst. Men dessa har jag använt sen jag fick mitt första utbrott och skulle gärna vilja ge min syster samma chans för en fin hy ☺️ God jul!

 46. Matilda

  Detta vore en grym present att ge till min lillasyster! Hon är i stort behov av lite extra boost just nu. Hon har stått utan jobb och inkomst och har därmed en riktigt usel ekonomi. Som nybliven tvåbarnsmamma med adhd är tröttheten ganska påtaglig, men hon kämpar på så gott hon kan. Hon har dessutom kämpat (och kämpar!) sig igenom en vårdnadstvist som tagit hårt på krafterna. Jag minns inte när hon faktiskt tänkte på sig själv och sin hälsa senast, jag brukar sticka till henne lite D-vitaminer och Zinktabletter så fort jag har möjlighet men ett eget litet förråd till henne hade nog gjort susen!

 47. Maria

  Blir lite förvirrad, men antar att vinsten är vitaminerna och kosttillskotten ovan och inte en underställströja.

  Jag har hört att MSM pulver kan vara riktigt bra om man har reumatism, det skulle såklart vara spännande att testa, men jag känner verkligen för ett ge min kropp en kickstart 2015, så detta paket med diverse nyttigheter skulle ju passa mig perfekt, jag vill så gärna bli bättre i reumatismen, från att ha varit så dålig att jag bara kunde ligga i soffan och behövde hjälp med så gott som allt, så har det gått åt rätt håll, kan och orkar röra mig lite mer, självklart behöver jag traditionella läkemedel för att må bra men jag ger inte upp, jag tror på alternativ medicin och på god kosthållning och bra vitaminer och tillskott, , min kropp behöver byggas upp och det bästa är ju att göra det inifrån och ut.
  Både min själ och min kropp skulle behöva en kickstart 2015!

 48. Caroline

  Nu är jag kanske lite förvirrade här, men varför ska man motivera varför man vill vinna underställströjan? Är det inte själva paketet man ska motivera varför man vill vinna? 🙂

 49. Linnéa Dahlin

  Jag behöver en underställströja då jag för två år sedan flyttade till Luleå för att plugga och nu är mina underkläder sönder. Jag behöver något som håller mig varm på vintern och som jag kan åka längdskidor i!!

stats