Emma Barremyr

Vintermorgon och vinnare i tävlingen

Hej på er ♥

Efter en helt fantastisk långhelg uppe i Idre åkte jag och Pelle igår vidare hem till våra föräldrar i Torsby respektive Sunne. Vi kommer inte att fira hela julen ihop, men delar av den. Pelle kommer hit imorgon och firar uppesittarkvällen och julaftons morgon med oss, och så firar jag juldagen hos hans föräldrar. På annandagen åker vi hem till Karlstad igen, så det blir en ganska lugn och stilla jul vilket känns väldigt skönt!

Idag är jag hemma och myser med mamma. Vi har haft sovmorgon följt av en sconesfrukost framför Nyhetsmorgon i lugn och ro. Jag lyckades sova ända till halv nio innan jag vaknade av att en av hundarna ville ut. Det hade snöat massor här inatt så jag hoppade i kängorna och följde med Sunny ut på gården för att suga in den vackra morgonen! Aaaaah ♥

Nu är klockan elva och jag går fortfarande runt i pyjamas. Ute har himlen blivit blå och solen har har nått oss med sina strålar. Det är en riktigt vacker vinterdag, så att sitta inne känns slöseri med tid. En långpromenad i solen med mamma och hundarna står därför på tur!

IMG_4990 IMG_4989 IMG_4991IMG_4997 IMG_4998

 

RECEPT PÅ SCONESEN HITTAR DU HÄR!

 

Den här veckan kommer jag ta lite semester från bloggen (kan komma upp något enstaka inlägg). Dels för att jag vill stänga ner och koppla bort själv, men även för att jag vill uppmuntra er att gå offline och njuta av tiden här och nu. Ta vara på varandra och umgås istället för att hålla koll på vad alla andra gör. Ni missar inget, jag lovar! 🙂 Jag är tillbaka här som vanligt efter jul och nyårsfirande!

 

Vinnaren i gårdagens tävling blev Sune med motiveringen:

Hej! Min dotter berättade lite för mig om din blogg och att hon tycker du och bloggen är mycket bra! Nu såg jag att du har en tävling här som jag vill delta i. När jag läste det du skrivit ovan så tänkte jag på hur bra denna vinst skulle passa min dotter just nu. Hon kämpar så väl tillbaka efter de hemska ätstörningarna hon dragits med under många år och hennes kropp skulle verkligen behöva alla näringstillskott. Jag vet hur mycket hon tycker om din blogg så om jag vinner detta och ge till henne skulle jag få bevittna världens största leende! God Jul!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Vad konstigt, verkar som att bara det första jag skrev kom med ovan.. Jag ville bara säga att jag blev så glad när jag fick veta att jag kommer få motta en väldigt fin julklapp från er, tusen tack Emma och helhetshälsa! Jag ser fram emot ett nytt år och hoppas det kommer gå i en pisitiv riktning. (Ja, det måste det göra)! Jag älskar din blogg Emma och ser fram emot att få fortsätta läsa den. Jag vill önska dig lycka till med ditt nya jobb där jag är övertygad om att du kommer passa mycket bra och sprida mycket glädje. En stor kram från mig!

  2. Marie

    Hej Emma och helhetshälsa! Om ni visste vad glad jag blev när jag förstod att jag kommer få ta del av denna fina vinst

stats