Emma Barremyr

Vinterbildsbomb

Hej vänner ♥

Ni får ursäkta bildbomben och mitt tjat om den härliga vintern, men det är så otroligt vackert här uppe att jag inte kan sluta ta kort (försöka fånga allt på bild ni vet – hur skadad är jag egentligen?) och förundras över det jag ser. Jag blir alltid helt lyrisk när jag kommer till fjälls och får skåda dessa vackra vyer. Det är wellness ända in i själen! Idag bjöd Idre fjäll på en gnistrande magsik vinterdag och – 6 var perfekt för ett varv i längdspåret. Totalt blev det 1,1 mil och efter den turen var bastun skön vill jag lova! Jag var perfekt klädd och frös ingenting (händerna brukar vara svåra att hålla varma för mig oavsett, men tjocka tumvantar gjorde susen även om det kändes lite klumpigt och väl tjockt när jag skulle hålla i stavarna, men vad gör man inte för att inte frysa, hihi).  En underställströja, en fleecetröja och en vindtät jacka på överkroppen, långkalsonger och fodrade vindtäta tights på benen, mössa på huvudet och en fleecetub runt halsen var precis lagom! Allt från Craft om någon undrar (jag gillar deras kläder som är bra för vintersport)!

Spåren var fantastiskt fina och föret så himla bra! SOM vi njöt! Det är så härligt med fjällets tystnad och den vackra naturen. Kroppen i rörelse på det och du har världens bästa form av wellness!

Aaaaaah ♥

IMG_4968 IMG_4966 IMG_4971 IMG_4969

4-5 4-4 6-4 10-2 8-3

 

Och det är alltid så otroligt skönt att komma in efter såna här dagar! Kroppen känns sådär härligt seg, kinderna varma och rosiga och själen glad och lycklig! Inatt kommer jag sova gott 🙂 Nu myser vi med Helhetshälsas lussebullar (recept på facebooksidan) och glögg i stugan, och ikväll blir det tacomys för fulla muggar. Imorgon laddar vi för en dag i backen! Tjohooo för fjället 😀

 

Hoppas att ni får en mysig fredag vänner ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette

    Gud så härliga och fina bilder. Vill också ha snö. Här på Åland har vi bara regn och + 5 grader. Det är ju lika varmt nu som det var i juni typ. Ha de gott och njut av snön. Mvh; Anette

stats