Emma Barremyr

Vit och gnistrande fjällvärld

God morgon vänner ♥

Som två slagna hjältar somnade vi igår och lyckades sen skrapa ihop över 11 timmars sömn. Välbehövligt för oss båda! Jag känner mig utvilad och lugn inombords utan någon stress i kroppen här uppe. Det är så himla skönt att bara kunna vakna, dra sig länge och inte ha någon speciell tid att passa. Idag har vi inget annat än en tur på längdskidorna inplanerat, men det tänker vi ta sen när solen kommer upp och det blir lite varmare ute. Morgonen spenderas därför inomhus i stugan med mys och långfrukost!

Och det är så vackert här uppe! Hela världen gnistrar av vit snö och det är något magiskt över att blicka ut över denna vy ♥

IMG_4965 IMG_4964 IMG_4962 IMG_4961

Här blev det gröt till frukost idag. Jordnötsgröt med en äggvita och toppad med banan, russin, kokos och havremjölk!

 

Vinnaren i gårdagens tävling blev Marielle som precis som alla er andra delade ett grymt jultips med oss.

Mitt bästa jultips är nog att man egentligen skulle stänga ner både Instagram och Facebook under December för att slippa stressas över perfekt julpyntade hem, julgranar som ser ut att vara tagna ur en sagobok, 10 sorters julgodis som ska bakas och helst ska man några kvällar i veckan duka upp och bjuda på glöggmys…. Stäng ner, köp en paradisask och ta det soft. Det blir jul ändå 🙂 ”

 

Hoppas att ni får en fin fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats