Emma Barremyr

TISDAGSMORGON

God morgon tisdagsvänner ♥

Måndagar går alltid i en rasande fart då jag har mycket att göra efter helgen. Igår ägnades hela förmiddagen, från tidig morgon till lunch åt att svara på mail, ta hand om PT-online-kunderna och bloggen. Sen var jag i gymmet hela eftermiddagen med mina fantastiska kunder, och som vanligt försvinner då tiden i en rasande fart! Jag hinner knappt kolla på klockan när jag är i gymmet och vips är det dags att gå hem. Det är ett tecken på att jag har världens bästa jobb!

Efter dessa intensiva dagar är jag ganska trött och sliten när jag kommer hem. Därför blev det inte mycket mer än ihopkok av middag och sen en lång stund på yogamattan med Yogobe innan läggdags. Jag var ensam hela kvällen och tog därför med mig spikmattan till sängen, la mig under täcket och stoppade en ljudbok i öronen. Där somnade jag gott!

Idag är inte dagen lika fullspäckad. Jag ska till gymmet några timmar nu på förmiddagen och sen blir det lite jobb här hemma under eftermiddagen. Pelle jobbar kväll den här veckan och för ovanlighetens skull har vi morgnarna tillsammans. Mys tycker jag! Idag tassade jag upp och överraskade med frukost som jag dukade upp vid tv:n, som sen avnjöts till julkalendern.

En lugn och bra start på dagen med världens bästa människa vid min sida, jag kunde inte vara mer tacksam!

IMG_4728 IMG_4731 IMG_4730

Bovetefrallor med avokado och stekt ägg/ avokado, ost och viltkorv + färskpressad juice och kaffe!

Hoppas att ni unnar er själva det som är en bra start på dagen för er! Glöm inte att ni är värda det bästa, alltid!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. camilla

  hej emma

  Jag skulle vilja ha nåt tips på en enkel smothie med som man kan mixa i spirulinapulvret.
  Köpte nämerligen de i dagarna och behöver lite valmöjligheter 🙂

 2. Linda Assarsson

  Å så mysigt med frukost tillsammans 🙂
  Vi äter oftast bara frukost tillsammans på helgen, men då njuter vi extra mycket av det 🙂
  Nästa vecka är vi på Gran Canaria, så då blir det frukost tillsammans hela veckan = härligt!!
  Bakade pepparkaksscones med quinoamjöl igår, blev bara såå himla gott 🙂
  Kul att testa nya mjölksorter! Och att se att det går att baka fantastiskt bröd som är både gluten-och laktosfritt 🙂

stats