Emma Barremyr

PANNKAKSLUNCH!!!

Hej vänner ♥

När jag kom hem från gymmet idag hade jag bara en sak i tankarna…

PANNKAKOR!

Jag hade egentligen inte planerat pannkakor till lunch eftersom det stod en låda linsgryta i kylskåpet från gårdagens middag. Men nu var jag ju så otroligt sugen på just pannkakor, så ställde jag mig och stekte det istället. Lådan med linssoppa finns kvar tills imorgon som tur är 🙂

Pannkakorna som jag stekte blev både gluten- och mjölkfria, och det gillade min mage! Istället för vanlig mjölk använde jag havremjölk, och istället för vanligt mjöl använde jag majsmjöl. Det gör pannkakorna frasiga och goda! Dessutom smaksatte jag med en nypa vanilj för en extra söt touch!

Pannkakorna fyllde jag sedan med en chokladkräm på jordnötssmör, banan och kakao + en hel drös med mosade jordgubbar!

MUMS!!!

IMG_4732 IMG_4734 IMG_4735

 

För sex stora pannkakor:

  • 3 ägg
  • 3,5 dl havremjölk
  • 1 dl majsmjöl
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1 nypa vaniljpulver
  • 1 nypa salt
  • kokosolja till stekning

Vispa ihop ägg och mjölk. Tillsätt majsmjöl, vaniljpulver och salt. Vispa sist i fiberhusk och låt smeten svälla en stund. Stek sedan pannkakorna i kokosolja på medelhög värme.

Chokladkräm till tre pannkakor: Mosa 1 banan och blanda ihop med 2 msk jordnötssmör och 1 msk kakao.

 

Hoppas det smakar lika gott för er som det gjorde för mig 😀

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats