Emma Barremyr

Pepparkakspannkakor

Hej vänner ♥

Idag har jag varit på språng hela dagen! Jag körde först PT-kunder under förmiddagen och sen ett eget gympass innan jag begav mig hemåt igen. Jag hade bara med mig mellanmål (råkade visst planera lite dåligt) så jag kom hem vrålhungrig och var JÄTTESUGEN på pannkakor! Tur att det går så fort att göra. Smeten vispades ihop och pannkakorna stektes i en stor panna på några minuter! Och tack vare ljuset blev bilderna bra med desamma och jag kunde sen avnjuta min goda lunch!

Pepparkakspannkakor med kokos och blåbär!

Mhmmmmm 😀

IMG_4565

 

Ingredienser:

1 banan

2 ägg

1/2 dl keso

1 msk kokosmjöl

1 km vaniljpulver

1 tsk pepparkakskrydda

kokosolja till stekning

Stavmixa ihop alla ingredienser och stek plättar/ pannkakor i kokosolja. Servera förslagsvis med riven kokos och blåbär. Jag hade även lite carobsirap på!

 

IMG_4569 IMG_4570

 

Jag är rätt bra på att snöa in vet ni! Nu blir det pepparkakssmak på allt tydligen…. sconesen, gröten, pannkakorna, kladdkakan, rawbollarna, keson, chiagröten…. ja, ALLT. Men det är ju sååå gott, och det ger mig julkänslor!!!

Och när vi ändå pratar pepparkakor kom jag att tänka på det där pepparkakssmöret <–(klick) som jag gjorde förra året. Det är dags för en ny sats nu känner jag 😀 Det får bli morgondagens projekt på min lediga eftermiddag minsann! Tips till ertesta att göra ert eget pepparkakssmör. Det är också en perfekt julklapp då hemmagjorda saker ofta är väldigt uppskattade.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Hej Emma! Läste för några veckor sedan att några förskolor i Stockholm infört nolltolerans mot socker. Förbudet innebär att barnen inte får ta med sig exempelvis bullar eller saft på utflykter. Vad tycker du om detta?

stats