Emma Barremyr

FSF XOCO

God morgon vänner ♥

När jag var på hälsomässan i Stockholm för ett par helger sen träffade jag Caroline och killarna på Four Sigma Foods. Där blev både jag och Lina bjudna på nyheten XOCOvarm choklad som har flera hälsofördelar. Jag fick med mig både den blå och den röda hem för att testa och dryckerna har verkligen blivit favoriter här hemma. Och som vanligt när jag gillar något vill jag tipsa er!

XOCO red består bland annat av chaga mushroom, guarana, kokossocker och kakao. Chaga hjälper till att bygga ett starkt immunförsvar och guaranan är ett naturligt koffein som piggar upp. Denna chokladdryck är därför en bra start på dagen eller en bra dryck innan ett träningspass. Jag brukar köra den till förmiddagsmelliset istället för att klunka kaffe flera gånger om dagen.

XOCO blue består bland annat av reishi mushroom, kakao, kokossocker och lite andra nyttigheter. Reishi är bra mot stress, hjälper nervsystemet att återhämta sig och ska förbättra sömnkvaliteten. Smakmässigt är detta min favorit och en riktigt mysig dryck till kvällen att krypa upp med i soffan.

Den här koppen drack jag igår kväll 🙂

IMG_4605 IMG_4611 IMG_4610 IMG_4607

 

Tänk att det redan är onsdag igen! Det är galet vad tiden går fortare och fortare!

Under förmiddagen idag sitter jag med PT-online och nya upplägg. I eftermiddag ska jag försöka väga upp kommande jobbhelg i Torsby med ledighet. Morgondagen vet jag kommer gå i ett med en lång förmiddag i gymmet och sen en eftermiddag med PT-online och ett möte. Efter lunch på fredag åker jag sen upp till Torsby för två långpass under helgen, så idag behöver jag ta lite ledigt och ägna lite tid åt mig själv. En spakväll likt den här kvällen <–(klick) är något som lockar!

 

Vad gör ni idag? 

 

Kram / Emma.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Hej,

    Börjar tröttna så in i vassen på all reklam som ni bloggare ska lägga ut på era bloggar från olika ställen. Det är hur mycket som helst tycker jag. Hoppas ni själva tycker det är bra produkter…..

    1. Emma

      All reklam? Jag märker alla sponsrade produkter/ inlägg med just ”sponsrat inlägg” för att ni läsare har rätt att veta. Jag har inte många såna inlägg här på bloggen. Övriga produkter jag tipsar om är sånt jag köpt själv. De andra ”sponsrade inläggen” är det som ger mig lön för det jobbet jag lägger ner på bloggen, vilket inte är mycket. Och självklart är det produkter jag står för, varför skulle jag ens skriva om dem annars? Och har du tröttnat kanske det är dags att sluta läsa?

stats