Emma Barremyr

Torsdagstipset – ekologisk shaving cream från Weleda!

Hej vänner ♥

Här kommer ett litet torsdagstips som jag varmt rekommenderar!

Weleda skickade för ett tag sen sin shaving cream till mig som jag nu testat under några rakningar. Som ni vet sedan tidigare har jag en extremt känslig hud och flera kontaktallergier mot olika konserveringsmedel som finns i hudvård och kosmetika. Detta gör att jag lätt får utslag, problem med klåda o.s.v. Raklödder är en typisk sån sak som ofta gör att jag kliar sönder mig totalt. Den tunna huden på smalbenen är extra utsatt och därför blev jag himla glad när jag upptäckte att Weledas shaving cream varken gav klåda eller utslag.

Den här shaving creamen är helt underbar och ger härligt mjuka och lena ben! Den är ju egentligen till för rakning av mäns ansikten, men funkar fint även till andra kroppsdelar och även för kvinnor. Jag har inte visat den för Pelle än, men jag får dela med mig nu så att han blir lika mjuk och go i ansiktet som jag blir på mina ben. Haha! Självklart vill jag att även han ska använda rena och ekologiska produkter han också!

IMG_4414 IMG_4413

 

Är du nyfiken hittar du Weledas shaving cream här!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Använder också Weledas shaving cream, den är GRYM! Kul att se att det är någon annan än jag som använder den haha. Älskar deras andra produkter också!

  1. Emma

   Ja tycker den är helt fantastisk! Känns så bra att använda ekologiska produkter på huden, speciellt vid rakning då det brukar irritera mycket 🙂 Hoppas du har en skön känsla i kroppen idag 😀 Du jobbade på fantastiskt bra igår Linda! Kram och fin helg till dig!

 2. Linda Orre

  åh den låter jättebra, och inte var den dyr heller 🙂

  Jag har ett annat torsdagstips; ”rör på dig TVspel” =) fick för mig idag att jag ville göra något men det var inte lockande att gå ut. men för första gången sedan tidigt i våras åkte just dance 4 på. bestämde mig för att köra 10 låtar. Men då hade jag fortfarande energi kvar, det är ju så roligt, så det blev 5 till.. sen jäklar vart jag slut! måste börja använda detta lite oftare igen.

  fyllt på med en skål keso, kiwi och digestivekross *mums*
  borra ner rumpan i läs/spelfåtöljen ett par timmar nu och kriga med ”duke nukem forever” :))

  1. Emma

   Nej inte speciellt dyr och därför ännu mera plus 😀

   Härligt torsdagstips du kommer med, tack för det Linda!

   Hoppas du fick en härlig kväll sen. Kram

 3. Alexandra

  Har inte provat just deras shaving cream men använder en del av deras andra hudvårdsprodukter och tycker att dom är grymma! Bra pris också. 🙂

  Off topic – tack för att du driver den här fina braiga bloggen! Jag tänker ofta på din positiva anda när jag hamnar i tunga situationer och hur du påminner om att alltid tycka om sig själv och vara snäll mot sig själv!

  1. Emma

   Använder du shaving cream tycker jag absolut du ska testa, helt underbar!

   Och så FIN du är Alexandra! Tack för din pepp, den betyder otroligt mycket för mig! Du är grym, kom ihåg det.

   Stor kram <3

stats