Emma Barremyr

Ett stort beslut!

God morgon torsdag ♥

VET NI? 

På tal om förändring, igår gjorde jag något stort som jag länge gått och funderat på, men inte riktigt vågat. Jag lyfte luren och ringde till chefen i Torsby och sökte tjänstledigt 100% från och med 1 januari 2015. Även om jag gick ner i tjänst efter sommaren och inte alls varit där uppe och jobbat så mycket de senaste månaderna inser jag att jag ÄNDÅ jobbar alldeles för mycket eftersom företaget hela tiden växer, och det kommer inte hålla i längden. Dessutom har jag längtat efter att få lägga allt fokus på företaget och kunna ha lediga helger, och det kommer alltså bli verklighet efter nyår. Samtidigt känns det otroligt jobbigt att lämna tjejen jag jobbar hos i Torsby, och jag kommer även sakna personalgruppen där. Jag älskar båda mina jobb, men måste börja prioritera bättre, för min egen skull! Jag tänker att jag testar och ser hur det känns att vara helt egen och känns det inte riktigt bra kan jag alltid gå tillbaka 🙂

Men magkänslan känns så himla bra! Nya uppdrag och lite förändringar är på gång och jag ser SÅ MYCKET fram emot 2015! Bloggen är en stor del av det så ni kommer få hänga med!

Idag jobbar jag hemifrån under förmiddagen och i eftermiddag kör jag PT-kunder på gymmet. Träningsvärken från tisdagens benpass är underbar (kan knappt sitta på rumpan, haha) och idag är det dags för ett ryggpass. Jag har försökt tänka varannan dag nu med träningen de senaste två veckorna. Det blir ca 3 pass i veckan och då bara styrka. Löpningen har jag inte kommit igång med riktigt än efter min fleramånaderslånga förkylning, men jag känner att det börjar bli dags snart, så i helgen hoppas jag kunna njuta av ett lugnt distanspass 🙂

Dagens frukost blev chokladbollsröra med hallon, blåbär och jordnötsfluff!

Så galet gott 😀

IMG_4497 IMG_4503 IMG_4504 IMG_4500

 

Receptet på chokladbollsröran finns här!

 

Hoppas att ni får en fantastisk torsdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zeruda

    Åh, så roligt att höra att du kan forusera på ditt företag på heltid nu! Jag har alltid funderat hur du orkade att ha två jobb! Det är fruktansvärt slitsamt!

    Du är guld! ♥

    1. Emma

      Jag har verkligen gillat det, men insett nu hur mycket energi det tar från mig! Ska bli spännande att bara köra eget 🙂 Tack för pepp fina du <3

  2. Matilda

    Grattis till beslutet! Stort steg, och ibland måste en våga satsa …för att få veta om gräset är grönare kanske 😉 Känns det rätt så är det rätt, så tror jag. Heja dig, du är grym och det vet du!!

    1. Emma

      Tack för peppen fina Matilda! Jag är så glad att ni är så många som är med mig 😀 Jag är verkligen nyfiken på det som kommer. Känns som ett nytt liv och det ska bli fantastiskt spännande 😀 Stor kram och trevlig helg!

  3. Linn

    Åh så roligt, peppande och inspirerande att du litar till dig själv och har modet att våga göra vad du tror på(dig!) och står upp för, sååå bra!
    Heja dig, vad bra det blir! Tycker du är så otroligt härlig att jag gläds verkligen nå enormt med dig! 😀
    Världens största lycka till, du är så värd det! Och så även ledighet däremellan!
    Lots of love!

  4. Emma

    Åh, så häftigt. Grattis! Jag följer en hel del bloggar men jag kan utan tvekan säga att jag gillar din allra mest. Du är en stor inspiraton!

stats