Emma Barremyr

Du skapar din tillvaro

Hej fina läsare ♥

Vet ni hur mycket positiv energi kan göra för ert välmående?

Att omge sig med fina människor, behandla sig själv som sin egen bästa vän, tänka positiva tankar, tro på sig själv och göra saker som en själv mår bra av, det ger MYCKET tillbaka. Det handlar inte om att vara självisk, utan det handlar om att skapa den tillvaron som just du vill leva i. Mår du inte bra kan du alltid förändra, för ditt liv ligger i DINA händer.

Jag tror på att allt är möjligt och det har jag länge gjort! Det spelar ingen roll om du har en ätstörning, är överviktig, stressad eller något annat. Mår du inte bra i din tillvaro kan du välja att stanna kvar eller göra en förändring. Det är ganska enkelt. Men det kanske inte är så enkelt att göra det själv och därför vill jag uppmana alla er som skriver till mig att våga söka hjälp. En förändring måste starta i dig, men det finns många kunniga människor som finns där som vägledning.

Jag jobbar dagligen med att skapa det livet jag vill leva. En av de viktigaste sakerna som jag nämnde här ovan är att omge sig med fina människor. Det ger mig så mycket energi och livsglädje! Jag är varje dag tacksam för mina underbara vänner, min älskade sambo och min fina familj, och att vi finns där för varandra. Därför kändes det extra fint att jag både fick avsluta tisdagen och sen börja onsdagen i vänners sällskap.

Igår kväll hade jag tjejkompisar här på tekväll och imorse kom Åsa hit på kaffe och sconesfrukost! Vilken enkel, men samtidigt mysig grej – att äta frukost ihop en vardag. Finns möjligheten, så varför inte? Den starten gjorde mig både glad och varm i själen. Dessutom har vi brainstormat och planerat nya samarbeten framöver som jag med glädje ser fram emot!

IMG_4518 IMG_4516 IMG_4515 IMG_4517 IMG_4521

 

Det blev saffransscones med ost, mangosylt och den goda havtornsmarmeladen jag köpte på Mårbacka julmarknad förra helgen! Svårslagen kombo och lite julkänsla på det! Jag gillar 😀

 

Recept på ljuvliga saffransscones finns här!

 

Nu – fundera på vad du gör för att du ska må bra och för att du ska leva ditt liv på bästa sätt! Lägg ingen prestation i det, utan bara fundera lite. Finns det någon förändring du kan göra för att må lite bättre?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. carro

  Jag gillar verkligen att du även börjat göra mer av såna här inlägg! 🙂 din blogg är så otroligt intressant och inspirerande! 🙂

 2. Tina

  Det låter så mysigt.
  Skulle med vilja ha vänner man kan träffa på sådana här mysstunder.. Saknar det så..
  Inte så skoj att vara ensam jämt..

  1. Emma

   Kram! Finns det ingen du kan bjuda hem? Syskon, arbetskompis, studiekamrat, kusin o.s.v? En riktigt nära vän är så mycket bättre än många ytliga. Min allra bästa vänner är mina två systrar 🙂

 3. Alexandra

  Jag håller helt med om att man skapar sin egen tillvaro, man är sin egen lyckas smed. Däremot kan jag bli lite provocerad när så många ofta säger att man ska omge sig med människor som man mår bra av och som lyfter en. Gärna ska man ha träningskompisar också för då blir träningen såå mycket roligare.
  Jag har kämpat länge med att bryta mig loss från umgänge som bara har påverkat mig negativt och har lyckats. Men det har ju i stället medfört att jag inte har så många runt omkring mig alls. Och i vuxen ålder är det inte så lätt att bara gå och skaffa nya vänner som man faktiskt trivs med.

  1. Emma

   Jag förstår det! Men just det du har gjort – brutit dig loss från ett umgänge som påverkar dig negativt är ju fantastiskt bra! Finns det inga kvar? Själv har jag inte många ”nära” vänner. Bara 3-4 stycken som jag verkligen litar på och anförtror mig till.Sen även familjen. Det är ingen mängden som räknas, utan kvalité på vänner 🙂 Kram fina du

 4. FRUKOSTERA

  Så mysigt och vardagslyxigt med sconesfrukost! 😀 Det är precis som du säger, att man själv måste vilja skapa en förändring annars går det inte – så är det med allt. <3

stats