emmabarremyr

Emma Barremyr

Tre mysiga helgtips

 

Hej vänner 

Nu inför helgen tar vi och kör tre mystips som gör de där lediga dagarna till det lilla extra. Stäng av telefonerna och umgås, antingen med dig själv eller andra! Bara var för en stund 

 

1. Brunch med familj eller vänner.

En självklar etta på min lista! Det finns inget bättre sätt att starta dagen på än att få vara med dem jag älskar och äta god frukostmat. Svårslaget helt enkelt.

Här är lite goda tips på vad en brunch hemma hos mig innehåller!

 

img_3948_51ab5799ddf2b33b56322483

 

2. En dag i naturen med matsäck.

Sätt på rejält med kläder och ge dig ut på en vandringstur i antingen skogen eller till fjälls. Det behöver inte vara så svårt och avancerat. Gå en sväng, lek lekar eller bygg en koja med barnen, kör ett träningspass eller spring en hinderbana. Med lite fantasi kommer du långt. Tänd sen en brasa och grilla korv eller något annat gott. Jag lovar, INGET smakar så bra som det du stoppar i munnen där ute efter lite rörelse och lek. Varm choklad är också ett hett tips!

Här hittar du recept på en underbar varm choklad!

IMG_6574-701x1051IMG_6582-701x467

 

3. Sällskapsspel.

Hemma hos oss spelar vi gärna kort, och varje jul kommer tomten med nya spel till familjen Barremyr. Det är ett perfekt sätt att umgås på. Istället för att slöa i soffan kan vi umgås vid bordet, äta lite godis, skratta och vara här och nu! Underbart! Jag gillar “När då då? där hjärnan får användas, Partyalias som genererar till mycket skratt eller plump som kortspel.

Vilket spel föredrar ni?

 

IMG_3052-701x467

 

Med det vill jag önska er en fin helg!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Härliga tips 😉 Stora frukostar älskar jag med! 🙂 Denna helg blir det Halloween middag med goda vänner! Mitt favoritsällskapspel är Alias och Alfapet 🙂

stats