emmabarremyr

Emma Barremyr

Readly – läs dina tidningar i surfplattan!

Hej vänner ♥

Jag vill passa på att ge er ett grymt och härligt onsdagstips!

Träningsglädje talks är en av mina favoritpoddar, och den podden sponsras av Readly. Readly är en app där du kan läsa obegränsat med tidningar för 99:- i månaden. Jag och Pelle delar på den summan och turas som om paddan, och det är perfekt. Det är verkligen härligt att plöja igenom en tidigt innan läggdags eller bläddra lite i till frukosten. Dessutom finns ALLA tidningar och många gamla nummer, så risken att “få slut” på läsning är liten.

Vill du kan du testa appen gratis och läsa hur mycket du vill under två veckor. Det gjorde jag, och sen var jag fast!

Jag älskar verkligen äventyrstidningar, Outside är en av mina favoriter!

 

Readly_logo_pos

 

 

 

readly

 

Har du testat Readly? 

Vilken är din favorittidning?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats