emmabarremyr

Emma Barremyr

Läsarfrukostar

God morgon ♥

Idag kör jag ett långpass på jobbet och i vanlig ordning bjuder då mina grymma läsare på frukostinspiration!

Jag Ä L S K A R era underbara frukostbilder!

TACK för att ni delar med mig och alla andra 😀

IMG_5656

 

Marie åt vaniljkvarg och choklad/jordnötskvarg toppat med kokosflingor, färska björnbär och cacaonibs.

 

IMG_8003

 

Gabriella åt toast gjord av hemmagjort quinoabröd, fylld med skinka, ost och pesto.

 

2

 

Johanna åt gröt på havregryn och bovete med keso, svarta vinbär, mullbär, kokosflingor och kanel

 

2.2

 

Sofia åt blåbärsbananpannkakor, kiwi & tahinikräm med vanilj. Till det ett glas färskpressad rödbetsjuice & kaffe.

 

1075074_10152769676597460_920302317_n

 

Frida åt  hallongröt toppas med jordnötssås (lika delar jordnötssmör & mandelmjölk), klippt dadel, pumpakärnor, lite risentamüsli och kokoschips + mandelmjölk!

 

Vad äter ni andra för goda frukostar?

Maila bild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se för att dela din frukostbild med oss andra här på bloggen!

Hoppas att ni får en underbar dag mina vänner! 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sigrid

  Hej emma! Tack för en superbra blogg! Du har verkligen en sund syn på det här med mat och träning!
  Jag har en fråga, hur gör en för att hålla sig pigg nu när höstmörkret kommer närmare och allt blir nattsvart vid fyra?
  Jag äter och sover rätt bra tycker jag. Jag lyssnar på min kropp och har många vilodagar. Jag äter mycket grönsaker och vegetariskt och jag lägger mig runt nio/tio-tiden. Ändå är jag så trött jämt. När jag kommer hem från skolan är jag seg och energilös även om jag är väldigt noga med mellanmål. Även på helgerna är jag trött och det går ut över min träning vilket är väldigt synd eftersom jag älskar att träna, särskilt att springa. Så, hur ska jag göra? Hur hanterar du detta?
  Kram!

  1. Maja

   Du borde gå och kolla upp dina sköldkörtelvärden! Jag skulle uppmana alla som känner sig trötta och sega, har en trög mage eller som mår dåligt utan någon egentlig orsak att gå och ta ett blodprov hos läkaren. Det är så många som har sköldkörtelproblem utan att veta om det, och bara genom att få ut kunskapen om att dessa sjukdomar existerar, så kan vi spara många på deras lidande!

stats