Emma Barremyr

Boktips!

God morgon måndag ♥

Hur mår ni? Har ni haft en fin helg?

Min helg blev inte riktigt som planerad. I en månads tid hade det varit bestämt att jag och Pelle tillsammans med min syster och hennes pojkvän skulle åka upp till Långberget och vandra till Värmlands hösta punkt, Granberget, 701 m.ö.h. SOM jag hade längtat och sett fram emot det! Dessutom hade väderleksrapporterna lovat ett strålande vackert väder och vi skulle sen avsluta dagen med en middagsbuffé på Nedergården i Sysslebäck. Allt var planerat, matsäcken var packad och kaffekokaren laddad. Klockan ringde sex på lördagsmorgonen, men ganska snabbt insåg jag att en vandringstur inte skulle bli av för min del. Efter att ha varit pigg under fredagen var jag optimistisk och när jag vaknade på lördagen var det som ett slag i ansiktet när huvudet kändes tungt, pulsen hög och näsan täppt. Jag grät en skvätt av besvikelse, men insåg ganska snabbt att jag kunde göra något annat bra av den här helgen. Jag är så trött på att ”vila”, men den här helgen har jag verkligen VILAT. Hela helgen har spenderats i soffläge med en bra bok och skön musik, och jag har njutit av det. Datorn har varit avstängd och telefonen har knappt rörts – så HIMLA SKÖNT!

Boken jag läst heter Livet efter dig! Det är en bok om en annorlunda kärlekshistoria, och en bok som verkligen ger en perspektiv på livet. Har ni inte läst den så måste ni läsa den!

Det får bli måndagens tips! Läs ”Livet efter dig” helt enkelt 🙂

 

Under morgonen har jag betat av mailen som alltid fylls upp ordentligt under helgerna. Idag blir det jobb hemifrån hela dagen vilket passar bra då jag fortfarande inte är helt kry. Yogan blir det absolut inte tal på ikväll, jag får skippa det den här gången då det verkligen satte sina spår förra veckan (jag blev sjuk igen). Jag satsar på att vara helt frisk tills nästa vecka istället och håller mina tummar för att jag kan vara med på de sista gångerna!

 

Hoppas att ni får en härlig måndag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats