Emma Barremyr

Fredagsglass

Hej vänner ♥

Jag har totalt gått och snöat in på och förälskat mig i hemgjord glass! Att jag ÄLSKAR glass är väl ingen nyhet, men den senaste tiden när jag gått hemma och varit sjuk har jag mer eller mindre knarkat glass. Mängder med bananer (bästa basen i hemgjord glass) har frysts in och mixats ihop med diverse frukter och grönsaker. Fryst banan med mango, avokado och kolasås är en stor favorit, men det är också gott att slänga i en skopa proteinpulver ihop med banan och frysta bär! Den sistnämnda är den du ser på bild nedan!

Så otroligt fluffig, krämig, söt och GOD!

IMG_3705 IMG_3708 IMG_3711

 

Ingredienser:

Släng allt i mixern/ mixa med en stavmixer till du får en fluffig och krämig glass!

 

Ger dig massa nyttigheter och även protein som mättar bra 🙂 Till frukost, mellanmål, fika eller fredagsmys! Ät GLASS nääääääär nu VILL 😀

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Zeruda

  Det ser så himla gott ut, vill verkligen testa! Men jag undrar, kan jag äta proteinpulver on jag inte tränar? Blir inte det lite konstigt? Eller kan jag byta ut proteinpulvret mot något annat?

 2. Louise

  Hej Emma! Tusen tack för en riktigt härlig blogg! Jag har varit en trogen följare i flera år nu! 🙂 Jag tänkte på en sak, som du kanske kan ta upp. Jag håller på att bli frisk från en långdragen ätstörning (ej anorexi). Och det slår mig att flera personer som har kommit ut sitt ätstörningsmönster blir vegetarianer eller går på någon annan ”diet” eller way of eating ex laktosfritt. Är det inte fortfarande samma sak att kontrollera det man äter och stoppar i sig? Och man säger att det är pga moraliska skäl man tex inte äter kött, men för mig ser jag det mest som en anledning att äta så rent och kontrollerat som möjligt. Hur ser du på detta? Kram Louise

  1. Emma

   Hej Louise! Jag är glad att du gillar bloggen och följer den! Och jättebra fråga! Jag tänkte att jag tar upp svaret i ett inlägg då det kanske är fler som undrar, så håll till godo några dagar 🙂 Kram

  1. Emma

   Ja verkligen! Har bara testat hallon, kokosmjölk och lakrits, men får testa din variant också – låter ju hur god som helst!

stats