Emma Barremyr

Blog Awards 2014

God morgon fredagsvänner ♥

Först och främst vill jag börja med att tacka alla som hört av sig med fina sms, mail och kommentarer, och för att ni röstat och stöttat mig i samband med Blog Awards. Det betyder JÄTTEMYCKET och att ha alla er bakom mig är en vinst i sig! Ni är BÄST och jag är så glad och tacksam för allt, även om det inte gick hela vägen fram till vinst! Ida Warg var dock en värdig vinnare i kategorin träning och hälsa, och jag är glad för hennes skull 🙂

Kvällen igår var trevlig och underhållande även om det kändes lite konstigt att vimla runt bland alla kändisar. Jag har dock URDÅLIG koll  – både på kändisar och bloggare. Jag kände väl typ igen Danny Suacedo, Molly Sanden, Zara Larsson, Egoina och PT-Fia, medans Julia hade koll på de flesta, haha! Höjdpunkten för mig på hela kvällen var att få prata med sunda, klocka och vackra Fia. Jag har läst hennes blogg från start och alltid haft henne som en förebild, så för mig kändes det väldigt stort att få stå bredvid henne i final om ett så fint pris. Jag träffade också urgulliga bloggläsare som kom fram och gav kramar och massa energi! Så. En fin och bra kväll!

Efter prisutdelningen kände vi (eller jag – Julia hade nog gärna varit kvar) för att åka hem eftersom tröttheten tog över och att jag inte var helt kry från förkylningen, så det var himla skönt att komma till hotellet och krypa ner i sängen och sova efter en lång dag!

Tur som jag har så är Julia makeup-artist så det var hon som stod för smink och håruppsättning på mig igår! Såhär såg jag ut!

blogawards4 blogawards3blogawards5

 

Laktosfri filmjölk med äppelmos, russin, linfrö och pumpakärnor, ananas, melon, vindruvor, brieost, ost, rökt kalkon, gurka, tomat, paprika, romansallad, glutenfritt bröd, smoothie, ägg, nektarin och kaffe!

 

Det blev sovmorgon idag igen och en långfrukost med massa gott! Nu ska vi åka in mot stan och möta upp en tjej som ska göra en intervju med mig till sin bok innan vi åker hem till Karlstad igen!

 

PS. Vinnaren i tävlingen om en healthy box blev Ellen Sundbäck! Grattis till dig, du är kontaktad via mail! DS.

 

Hoppas att ni får en underbar fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Andersson

    Vad härligt att ni hade det bra på Blog Awards och roligt att läsa ditt inlägg om hur det var.
    En jättefin Emma och en jättefin klänning, härligt med en så bra syster också, de är guld värda!

    Hoppas du får en fin helg med en och annan god glass 🙂
    Kram Marie

  2. Alexandra

    Men wow va snygg du var! Du verkligen strålar. Såg galan på tv4play. Synd att du inte vann, men Ida Warg är ju också grym och bara att bli nominerad är ju inte så dåligt.

    1. Emma

      Tack snälla du <3 Är verkligen glad att jag blev nominerad och tacksam för alla som nominerade och röstade även om det inte blev vinst 🙂

  3. Emma

    Hej Emma!
    Synd att du inte vann igår. Jag trycker att DU hade varit en värdig vinnare. Du är en så mycket bättre förebild än vinnaren. När man läser din blogg så blir man peppad och inspirerad men jag gillar att du även visar att det är helt okej att äta en påse lösgodis ibland eller vad det nu kan vara som man gillar att äta. Många andra bloggar visar bara allt nyttigt och hur mycket man tränar och det tror jag kan påverka många negativt. Men din blogg däremot är grymt bra både för fysisk och psykisk hälsa. Keep up the good work!
    Kram från en trogen läsare 🙂

stats