Emma Barremyr

Hej löparlycka!

God morgon måndag ♥

Det kändes lite konstigt att komma hem från Stockholm på en fredag eftersom det var ”helg” i min hjärna under hela Stockholmsturen. I onsdags trodde jag att det var fredag och i fredags trodde jag att det var söndag så den här helgen har för mig känts som en hel evighet! För första gången på över fyra veckor har jag haft en helt ledig helg där jag kopplat bort både mail, blogg och sociala medier (med undantag för några instagrambilder). Det behövs verkligen ibland och det så himla skönt att lägga bort telefonen och bara fokusera på varandra här och nu.

Lördagen ägnades åt soffjakt och storhandling på Ica Maxi. Jag hade gjort en matplanering och handlingslista för hela två veckor, så det blev verkligen storhandling! Och eftersom min dator i stort sett lagt av passade jag även på att investera i en ny arbetskompis som jag just nu bekantar mig lite med, en MacBook Air. Jag har tidigare bara haft PC, så det är en liten omställning!

I övrigt har vi bara myst så mycket vi orkat, rensat garderober och ätit massa god mat i helgen! Perfekt för att ladda batterierna!

Och så har jag ÄNTLIGEN sprungit! Jag och Pelle gav oss ut på ett ytterst lugnt distanspass med skogen och regnet som sällskap igår. Löparlyckan och träningsglädjen var total och känslan av att jag äntligen är frisk är obeskrivlig! Jag har längtat så in i bängen efter att få träna i höstluften, både gråa och regniga dagar som den igår (bästa känslan är att komma in efter ett sånt pass), men även de dagar med strålande sol och kylig luft! Mmhmm, njutning!

Igår invigde jag dessutom mina nya träningstights från Adidas. Jag shoppade lite träningskläder i Stockholm och dessa tights var de skönaste jag sprungit i på länge. Många byxor har en förmåga att glida ner på mig och hamna i något liknande ”simpor- och grodfötterhäng” (minns ni det barnprogrammet?), men dessa satt som en smäck! Så himla sköna – och snygga!

löpning14 löpning13 löpning15 löpning12

 

Efter en tids sjukdom gäller det att börja med träningen lugnt. Igår var det lugn löpning och idag blev det bara en kortare morgonpromenad innan frukost. Nu ska jag jobba här hemma hela dagen och ikväll väntar yoga med Åsa igen. Jag har missat två gånger nu p.g.a. att jag varit sjuk – så typiskt!  Men jag ser fram emot de kommande fem gångerna som är kvar iallafall 🙂

 

Hur mår ni? Vad har ni gjort i helgen? Vilat? Tränat? Ätit något gott? Gjort något roligt?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats