emmabarremyr

Emma Barremyr

Fikafrukost!

God morgon ♥

Äntligen! För första gången på över en vecka vaknade jag idag upp och kände mig lite bättre. Absolut inte bra, men nu känns det som att det är på rätt väg iallafall. Och tur är väl det – för idag måste jag ta mig ut och förtidsrösta eftersom jag åker upp till Torsby imorgon över helgen. Så, det får bli en liten promenad till vallokalen i den strålande höstsolen. Det märks redan nu att det kommer bli en helt fantastiskt fin dag med blå himmel och sol! Åh, perfekt för löpning ju – passa på att njuta ni som kan 🙂

Röstningen gör jag med Pelle när han kommer hem från jobbet i eftermiddag, och tills dess fortsätter jag att vila här i soffan. Och såklart passar jag på att lyxa med en extra god frukost. Det blev en fikafrukost i form av glass, muffins och kaffe!

Mmmm, perfekt start om jag får säga det själv! Glass är det allra bästa för en ond hals och det känns som om jag knarkat det de senaste dagarna. Hihi 🙂

Idag blev det en variant bananmangoochavokadoglass!

Slurp!

IMG_3684 IMG_3687 IMG_3688 IMG_3690

 

Ingredienser:

Mixamixamixa! Häll upp och njut av världens godaste (och nyttigaste) glass!

Den där kolasåsen var fantastiskt god och passade perfekt i glass! Det är Fannys påhitt, och det är på hennes sida ni hittar receptet!

Muffinsarna hittar ni recept på här!

 

Ha nu en fin torsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats