Emma Barremyr

VÅR FJÄLLVRÅ PÅ IDRE FJÄLL!

 

Hej vänner ♥

 

Har ni någon vintersemester inplanerad än?

 

På Idre fjäll har vi Vår Fjällvrå som vi gärna delar med er! Varför inte ta med familjen/ vännerna eller både och för en vecka/ helg med roliga vinteraktiviteter när snön anländer? Fira nyår eller sportlov med skidåkning och stugmys i fjällen? Se till att få njuta av massa snö och riktig vinter (Idre brukar vara riktigt snösäkert) en gång för alla! 🙂

Vecka 15 nästa år är redan bokad för för familjen Barremyr! Det är tradition med en vecka i fjällen på vårkanten och det blir 19:e året i rad som vi åker upp till Idre då. Vi har haft egen stuga på fjället sedan -99 och förra vintern uppgraderade vi till en större eftersom familjen växt med pojkvänner och förhoppningsvis växer sig ännu större med barn i framtiden. Den här stugan har sovplatser till 12 personer, 2 toaletter med dusch, 1 bastu, ett stort kök och allrum och en stor balkong med vacker utsikt i västerläge. Stugan är framförallt till för privat bruk eftersom vi alla älskar att vara på fjället, men vi hyr även ut den till andra som vill uppleva fantastiska Idre fjäll!

Om du hyr stugan via oss får du 25% rabatt på hela köpet! 

Vi har en facebooksida full med bilder och även en länk till bokningen där du kan se om veckan/ helgen som du är intresserad av att åka upp är ledig.

 

Kika in på facebooksidan här!

 

idre13idre33 idre32 idre30

 

Stugan ligger i Dähliebyn, mitt i backen med närhet till både Pernilla Wiberg hotell (har godaste frukostbuffén på fjället), längdspår, centrum, sporthall och badhus. Ett bättre läge till ett bättre pris hittar du inte 🙂

Är du intresserad av att boka stugan, maila mig då på emma@ptbyemma.se!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats